10 recept med nutella!

Allmänt, Recept, Tips

Okej jag älskar Nutella (ni ba, åh vad orgniellt! Wow!) och något jag älskar nästan ännu mer är bakverk med nutella. Det blir liksom gott + gott = dubbelgott. Min absoluta favoritkombo som är rätt svårslagen är nutelladoppade jordgubbar som sen fått stelna i kylen. Det är sommar för mig! I alla fall, jag började fundera på om jag kanske skulle baka något idag och då började jag googla på recept med nutella i och hittade såååååååå mycket gott så jag var bara tvungen att spara ner alla recept och dela med mig till er. Bilderna är från Pinterest och alla recepten är länkade under varje bild. Här nedan hittar ni alltså TIO recept med nutella.

Recept - LÄNK Antingen kan man ju köra all in och ha nutella i båda muffinsen och frostingen eller ju kan man köra antingen det ena eller andra. Kan tänka mig att jag skulle gilla att ha nutella som fyllning i mitten av cupcaken och sen ha "vanlig" vaniljfrosting.. mmmmmmm.

Recept - LÄNK Jag gillade inte alls cheesecake när jag var liten men har på senare år blivit ett riktigt fan. Jag gillar dock när det är lika mycket botten som smet. Nutellacheesecake kändes helt plötsligt som ett självklart val efter att ha sett dessa bilder.. Omg.

Recept - LÄNK Nutellabullar kan jag verkligen tänka mig skulle vara riktigt gott alltså! Man smetar väl bara ut det där man vanligtvis brukar ha kanel, inte svårt alls. Och förmodligen sinnessjukt gott.

Recept - LÄNK Tryfflar är inte bara väldigt gott utan är ju även en perfekt present, vem skulle inte bli glad för det? Ge till en nutellaälskande vän :)

Recept - LÄNK Så mycket chip cookies som jag bakat så kan jag inte förstå att jag aldrig haft nutella i?? Wtf.

Recept - LÄNK Brownies blir ofta lite för mäktiga för min smak även om det är gott. Någon brownie lover där ute som blev sugen? Tror det ja!

Recept - LÄNK På Sthlm Brunch Club serverar dom bland annat nutella milkshake och den är gudomlig. Är riktigt sugen på att testa hemma, perfekt att servera som efterrätt när man har någon över på middag!

Recept - LÄNK Varför inte testa att göra sin egna nutella/hasselnötskräm?

Recept - LÄNK Jag har alltid undrat hur man gör nutellafyllda pannkakor, nu vet jag!

Recept - LÄNK Ännu en till sak som skulle passa utmärkt som efterrätt, nutella-mousse!

Gillar