15 saker om mig

1. Jag är väldigt snabb (och ibland slarvig). Allt jag gör gör jag liksom med fart, saker ska gå undan!!!! När jag pluggade, då pluggade jag snabbt och intensivt. Det är lite samma när jag tränar, eller städar. Detta är dock något som gör att det går lite för fort ibland, exempelvis när jag bokar saker, skriver in saker i min kalender eller packar väskan...

2. Jag var verkligen GRYM på kulstötning när jag gick på högstadiet. Alltså oförklarligt bra för även om jag gick på friidrott så övade jag aldrig på just kulstötning.

3. Jag tror att många som känner mig skulle beskriva mig som en väldigt principfast person. I vissa fall är det väldigt bra men det kan också visa en rätt o-charmig sida av mig..

4. När jag får reda på någonting hemskt så dränker jag mig själv i information om det. Här om dagen fick jag höra om en som gått bort och jag kunde inte sluta läsa artiklar, flashbacktrådar osv. Inte av nyfikenhet utan för att försöka förstå typ.. Samma var det med terrorattentatet i Stockholm i våras, jag satt fastklistrad framför tvn i TIMMAR och kunde inte slita mig. Jag överkonsumerar lätt hemsk info, av någon konstig anledning.

5. Jag fick under högstadiet magkatarr på grund av stress.

6. Jag har väldigt bra självkänsla men inte alltid lika bra självförtroende.

7. Jag har sedan jag var 18 trott att jag är 170.5 cm lång (ändå sagt 171) men sen för en vecka sen så mätte jag mig och då var jag hela 172 cm lång. GOALS.

8. Jag har aldrig någonsin skadat mig ordentligt. Aldrig brutit ett ben eller behövt sy eller liknande pga skada/olycka. Tror att det värsta jag varit med om är en mild hjärnskakning där jag även svimmade av någon minut men inget värre än så.. Vad jag kommer ihåg.

9. När jag pratar i telefon hemma så har gör jag alltid det på högtalare. Vet inte varför men det är så mycket skönare.

10. Jag lider fortfarande av extrem dödsångest. Cirka en gång om dagen känns det som att jag faller ner för ett stup, så känns det alltså när dödsångesten ger mig en kalldusch.

11. Mitt turnummer är 11.

12. Jag tycker att det är väldigt jobbigt när jag märker att folk inte tycker om mig. Det är inte bara i verkligheten utan också på internet. Om någon skriver en oskön kommentar på min instagram och folk likear kommentaren kan jag liksom inte låta bli att gå in på alla dessa personers konton och undra vad fan jag gjort för fel för att dom ska ogilla mig. Det liksom skaver i mig mer än vad det borde.

13. Jag älskar närhet. Älskar att kramas och vara nära. Det är liksom inte ovanligt att jag "råkar" skeda med Mathilda när vi sover över haha.. Nej men tycker det är så mysigt att vara nära folk jag älskar.

14. Morgon och förmiddagen är tiden på dygnet jag är som mest effektiv och produktiv. Efter tre någon gång går min hjärna på semester och då är det inte mycket mer än serier som funkar haha.. Nej jag jobbar ju efter tre ändå men jag är verkligen en person som funkar bäst mellan 07-13.00

15. Jag ringer minst 10 samtal om dagen, hatar att smsa och ringer mycket hellre folk! <3

Gillar