20 timmar i Paris

Allmänt, Outfits, Resor

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD

Hej på er! Wow vilket dygn jag haft haft alltså. Vid elva i lördags landade jag i Paris och då åkte jag direkt till lägenheten NA-KD-teamet hyrt. För er som missat det så har jag alltså varit i Paris för att fota kampanjbilder för min kollektion. Och vill ni veta något roligt på tal om kollektionen? Nu har jag äntligen ett datum till er! 11e Oktober släpps kollektionen, ÄNTLIGEN! Känns verkligen på riktigt nu. Fram till lansering så har jag styrt ihop en rolig tävling, alla som har anmält sig till mitt nyhetsbrev på andrea-hedenstedt.na-kd.com är automatiskt med och tävlar om 10 plagg från kollektionen. Vi kommer dra en vinnare varje vecka så om du inte redan signat upp dig, gör det nu! Du får också 20% rabatt på kollektionen. Så om du inte redan anmält dig, gör det nu!

I alla fall; Paris! Jag landade som sagt sent på lördagskvällen och åkte direkt till air bnb-lägenheten för att sova, vi skulle nämligen upp redan vid 05.30 för att fixa hår och smink. Som tur var så kunde vi skjuta liiiiite på morgonalarmet men tidigt började vi. Nell sminkade mig och fixade håret, wow vilken lyx alltså. Kände mig seriöst som en Kardashian hahah.. Det var verkligen så skönt för Nell var verkligen grym på att sminka, det har hänt rätt många gånger att jag inte känt mig som mig själv efter att ha blivit sminkad av MUA’s men kände mig mer on fleek than ever! :)

Här ser ni både kappa och jeans från min kollektion! Stjärnorna är broderade, så himla fina tycker jag!

Hade lite svårt med att vara 100% under fotograferingen haha..

Vi började fota vid 08.00 ungefär och då fotade vi två looks innan vi åt frukost. Sen var det snabbt tillbaka till lägenheten för att byta om och sen ut och fota igen. Sen gick vi tillbaka en andra gång för att packa ihop alla grejer då vi behövde lämna lägenheten tillbaka till ägaren. Om jag ska vara ärlig så fotade vi så många olika outfits att jag inte ens kan räkna hur många det var, och alla på olika locations runt om i Paris. Jag är sååå glad över att vi fotade just i Paris för vart vi än gick hittade vi massor av fina ställen. Av det lilla jag hann se på kameran så såg det verkligen riktigt bra ut. Som ni ser ovan på bilderna så hade jag med mig ett riktigt superteam. Stefan som fotade, Jonathan som filmade, Nell som är make up artis och Sebastian som är stylist.

Nell (och alla andra) fick agera packåsnor, snacka om att vi släpade på grejer haha..

Efter den här dagen så har jag verkligen så mycket respekt för modeller, det är inte flärd och glamour om man säger så. Jag bytte om under en bro där det luktade kiss och flashade stjärten för halva Paris när jag bytte om framför Triumfbågen haha.. Herregud. Det var verkligen sjukt roligt men också jobbigt och slitigt, mycket mer än vad man tror. Även om det känns mer på riktigt nu med ett lanseringsdatum så känns det också overkligt; har jag precis varit i PARIS och fotat min EGNA KLÄDKOLLEKTION??? Kan knappt tro att det är sant.

Hur fint är inte detta set? Älskar det <3 

Aja, jag ser verkligen fram emot att visa er kampanjbilderna. Ni kommer få se mer från Paris alldeles strax då jag as we speak sitter och redigerar en vlogg därifrån; yeey! Hoppas ni är taggade på 11e Oktober!

Gillar