3 DAGAR PÅ VÄRMDÖ

Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I tisdags eftermiddag så åkte jag, Bianca och Vilma ut till en stuga på Värmdö som vi hade hyrt via Airbnb. Vi hade sett att det skulle bli så bra väder och i och med att allt varit så oklart inför sommaren med corona så tänkte vi; varför inte passa på? Det tog bara 30 minuter med Uber hemifrån mig så det var verkligen perfekt. Jag packade med mig min nya träningsutrustning och sen bar det av helt enkelt! Jag och Vilma startade vistelsen med en EMOM bestående av bland annat KB swings, DB snatch, KB thrusters osv.

Ser ni utsikten!? Alltså det var verkligen så mysigt och avkopplande att lämna stan ett litet tag och komma till total tystnad (förutom några bröliga tonårskillar nere vid sjön). Drömmer om att en dag ha ett eget landställe med sjö eller havsutsikt.

Första kvällen grillade vi sparris, champinjoner, majskolvar och halloumi. Då var sommarkänslorna verkligen på topp haha. Det fanns som ett växthus man kunde sitta i som verkligen höll värmen jättebra på kvällarna så vi kunde sitta ute länge även om det bara var 15 grader.

Nej men hur drömmigt?

Vi gick på promenad i området och passade på att plocka blommor till buketten ni såg ovanför.

Vi körde musikquiz, yatzy och spelet "På 5 sekunder", det var så jäkla roligt hahah.

TRÖJA - LÄNK

Den här tröjan var typ det enda jag hade på mig förutom bikini haha. Den är verkligen en favorit i garderoben. Det var i alla fall en väldigt mysig "helg", som dock var tre vardagar men ändå. NU känner jag att jag är i kapp gällande vart jag hållit hus och vad jag gjort sedan jag uppdaterade sist haha <3

Gillar