4 recept jag vill laga

Innehåller affiliate-länkar

Jag är nog inte ensam om att kika omkring lite extra länge just nu efter recept på nätet. Egentligen kanske man borde vara lite smart och leta efter prisvärda recept i första hand men vi tar det senare. Skulle ni tycka att det var kul om jag tipsade om billigare vardagsrecept? Tycker själv sånt är kul! MEN, nu över till fyra recept jag skulle vilja testa jag sett på thr

Grekisk matpaj med oliver, spenat och soltorkade tomater
Hur gott är det inte med paj? Det som även är nice är att du kan ha exakt vad du vill i. Receptet som jag länkat är inte vegetariskt men jag ska prova göra detta receptet fast med sojafärs istället. När jag äter paj tycker jag det är extra gott med en fräsch sallad till. Jag brukar ibland göra paj av sånt som finns hemma, typ rester!

Cannelloni med champinjoner, solrospesto och ricotta
Cannelloni är något jag verkligen inte gör för ofta, men det är roligt att variera pastaformen ibland. Måste prova detta! Gjorde en med tryffel för något år sen och det blev sååå gott.

Delicatokakor med marshmallows
Detta receptet har alltså endast två ingredienser? Hur najs om man är sugen på något snabbt och enkelt! Jag är riktigt svag för sånt här haha.

Kladdkakebrownies med salta jordnötter och dumle
Okej hörrrni, vad är det som fucking sker? Detta ser så jävla gott ut! Både receptet till detta och delicatokakorna hittade jag på Alexandra Brings blogg. Hon har btw väldigt mycket grymma recept på sin blogg!

Gillar