5 frågor om framtiden

Hittade dessa frågor på Mathildas blogg och kör dom här jag med!

Hur önskar du att ditt liv blir karriärsmässigt? Svar: Jag hoppas att jag får best of both worlds. Jag hoppas alltså att jag jobbar med något jag brinner för, älskar och tycker är svinroligt samtidigt som jag kan tjäna stora pengar på det. När jag tänker på framtiden jobbmässigt så tänker jag absolut på pengar, men enbart att komma över en viss gräns där ekonomin inte är något problem. Att bli ekonomiskt oberoende skulle självklart vara nice men det är inte det största målet. Det största målet är just att hitta något som verkligen är min grej som jag brinner för. Jag hoppas också att jag kommer fortsätta jobba som egenföretagare, lite oavsett bransch.

Kommer du vilja barn- och isåfall, hur många? Svar: Ja och det har jag varit säker på sedan jag var typ två år gammal. Det är väl väldigt stereotypiskt att jag som "ordentlig flicka" länge velat bli mamma men det är verkligen så. Att bli förälder och bilda familj är typ en av de få sakerna jag är bombsäker på att jag vill, något jag drömmer om. När det kommer till hur många vet jag bara att jag vill ha minst två. Att ha ett syskon (eller i mitt fall två) är ju den finaste gåvan i livet. Två eller tre små ungar lär det väl bli. Och om någon undrar när jag vill skaffa barn så vet jag ju inte riktigt, jag kan ju omöjligen veta hur jag känner mig om fem år eller om tio år. Men utifrån så det känns nu.. Kanske när jag är 30 ish?

Vad är ”relationship goals” för dig i ditt vuxna liv? Svar: Vad jag anser vara relationship goals har egentligen inte att göra med att vara vuxen eller ung. Ett bra förhållande enligt mig är att man har roligt tillsammans, att man är varandras trygghet, att man är kära i varandra, att man är kärleksfulla och omtänksamma mot varandra och att man fortsätter vara nyfikna på varandra. Men om vi tänker på just vuxenlivet så vill jag se att man lyckas hålla glöden vid liv trots mycket jobb, småbarn och lite sömn.

Vilka delar av din uppväxt kommer du vilja ta med dig in i din egen familj? Svar: Ja typ allt om jag ska vara ärlig. Det enda som har varit jobbigt i min uppväxt har varit att mina föräldrar skilde sig när jag var typ 10 men det har ändå skötts väldigt snyggt och bra. Mina föräldrar har varit exakt så som jag vill vara som förälder; kärleksfulla, stöttande, lagom stränga osv osv. Dom har alltid stöttat oss att göra det vi tror på och inte försökt styra oss efter vad de själva tycker om eller liknande. Hur känner du kring att så småningom bli gammal? Svar: Gammal har jag inga problem med att bli. Jag kan verkligen se charmen i att vara 30, 40, 50, 60, 70, 80 osv. Jag tror varje ålder har sina positiva sidor. Sen finns det ju dock något jag har stora problem med och det är ju döden. Det orkar jag knappt skriva om. Men jag känner ingen ångest inför att vara gammal, dock det som kommer efter.

Gillar