Allmänt

Helg


Jag hemkommen från Nacka Forum // Jag var på bio igår med Anton

 

Heeej vänner. Förlåt för den usla uppdateringen sista dagarna men så blir det när man är sjuk och har stört mycket i skolan. Hoppas att ni är förstående med detta men jag ska självklart göra mitt bästa för att hinna med bloggen! Igår åkte jag allafall till Anton vid fyra. Vi pluggade ett tag och sen åkte vi in mot södermalm för att äta middag tillsammans och se Snabba Cash. Jag har redan sett den men såg den mer än gärna igen. Vi hade verkligen en mysig kväll! Idag så vaknade jag vid åtta (vaknar alltid tidigt) men lyckades vänta till nio innan jag började pussa på Anton alldeles för mycket haha. Vid tolv tror jag så hämtade pappa och Alice upp mig hos Anton så åkte vi till Nacka Forum där vi shoppade lite. Visar er snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd