Okategoriserade

PODCAST #3 – Nyårslöften

 

Jag och Mathilda, smått charmig bild..

 

Idag är det nyårsafton och tisdag vilket innebär ett nytt avsnitt från min och Mathildas podcast. Dagens ämne är något väldigt relevant för dagen, nämligen nyårslöften. Förutom löften diskuterar vi även året som gått, höjder som dalar. Vi avslutar podden med att be er om att tipsa om en gäst och vad den gästen skulle kunna prata om för ämne, det kan ni göra här i kommentarsfältet, min mejl eller genom att använda taggen #mathildaochandrea på sociala medier.

Lyssna och njut kära ni ♥

 

HÄR hittar ni det på Devotes hemsida och HÄR hittar ni det i Itunes, eller så söker ni på ”Mathilda och Andrea”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd