Allmänt

Fredagskväll

Alice låtsas vara kär i en apelsin.. Läs hennes blogg LÄNK

Hämtade ut ett paket från Bubbleroom med två klänningar också!
  
Denna underbara, lugna fredag började med en trip till Farsta Centrum och sen vidare till Port 73. Där var vi på Lager157 och på In&Finn. Jag är ute efter en spegel där ifrån men den var tydligen helt slutsåld i hela Sverige. Typiskt! Jag är riktigt taggad på att göra om mitt rum, letar efter tapeter osv. Har ju haft helt vitt nu i ett par år och känner att jag bott in mig här nu ordentligt och vet exakt vad jag vill ha. Jag vill göra rummet lite mer personligt. Ikväll ska vi sitta bänkade framför Let’s Dance med charkisar till middag. Hoppas ni har ett underbart sportlov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd