Allmänt

Insta lately

Här har ni mina fyra senaste bilder från Instagram, jag heter @andreaviktoria där, följ mig vettja!

 

Alltså hur fin är inte min nya bikini? Är helt käääär!! Om ni vill veta vart den kommer ifrån är det bara att kolla på min haulvideo i inlägget under detta. Igår åkte vi i alla fall in till Kristianstad, tar typ en halv timme med buss så det går rätt snabbt. Vi letade åter igen efter en klänning jag kan ha på min 18årsfest men hittade självklart ingen.. Känns lite tråkigt för jag vill verkligen ha någon fin och det känns så tråkigt att ha en ”gammal” klänning men det är nog så det får bli.. 

  

Nu sitter jag ute på verandan och ska nog slänga på mig träningskläderna för att köra lite övningar på gräsmattan. Glömde självklart mina löparskor när jag skulle öva på att springa så får köra lite styrketräning istället. Kanske kan be Anton att fota några övningar så kan jag visa vad jag gjorde sen. Ikväll åker vi hem till Stockholm igen, jag är inte hemma ens ett dygn dock innan jag åker till Åland för att fira påsken där så ska försöka fixa lite inlägg inför dagarna som kommer då vi har regelbundet internet där!

 

LOVE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd