Allmänt

Deklarerat!

Haha

  

Förra året fick jag deklarationspapper för första gången, då skulle jag betala restskatt så det fick mamma och pappa ta hand om haha.. I år fick jag tillbaka en rejäl summa så då blev jag lite taggad på att göra det själv. Haha vet inte varför jag blev helt lycklig av att göra detta eller varför jag skriver om det. Känner mig lite vuxen helt enkelt. Mamma och pappa har alltid fixat saker som handlar om bankkonton, skatter osv men nu är det upp till mig! 

  

Just nu sitter jag i alla fall i köket och ska snart bege mig upp till övervåningen och mitt rum för att städa rummet. FY fan vad det är stökigt just nu.. Om jag kommer ihåg det rätt så ligger mitt täcke på golvet och andra saker i sängen, allt är på helt fel ställen helt enkelt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd