Allmänt

Bråvalla

Alltså vilken helg..

  

Vi börjar från början. Klockan stod på sju och jag var vid centralen cirka halv nio för att möta Stella. Väl framme så hittar jag inte vårt tåg på stora tavlan där man hittar alla avgående och ankommande tåg, får panik och ringer Stella. Då kommer jag på att vi har tagit fel på dagen. Vi skulle ju inte åka på fredagen utan på lördagen haha. Vi möttes ändå upp på centralen och bestämde oss för att åka ändå, utan boende eller festivalpass. ”Det löser sig” tänkte vi haha. Vi var framme i Norrköping straxt innan elva och satte oss på Espresso House för att leta hotell. Eftersom det var festival så låg hotellpriserna på cirka 250% av ordinarepris :D.. En natt kostade cirka 2000 kronor och det var inte vi sååå sugna på haha. Vi la ut en annons på twitter och instagram där vi sökte boende hos folk i Norrköping, först utan framgång. Vi var på Espresso house i flera timmar och mitt under en prommenad i stan så börjar det spöregna och åska så vi springer till närmsta port, då är vi tydligen i Pingstkyrkan vilket vi inte märker, inte ens när en man säger att vi ska vara lugna och att vi inte ska vara rädda för åskan, det är bara Jesus Kristus verk menade han.. Någon bjuder in oss i kyrkan (vi förstår fortfarande inte att det är en kyrka) och undrar varför vi står ute i kylan och väntar, att vi ska komma in och vänta. Dom trodde alltså att vi skulle vara med på någon gudstjänst eller liknande men vi spelade med och satte oss där inne för att ladda telefonerna haha..

  

Sen hörde en tjej av sig som vi kunde bo oss så då mötte vi henne vid fem ungefär efter fleeera timmar i stan i panik. Det var väldigt skönt att ha någonstans att sova i och med att vi till och med funderade på att köpa tält och sova i någon park haha.. Alltså det har hänt så sjukt roliga grejer denna helg som bara känns helt jävla overkliga. Jag börjar typ skratta åt vad jag och Stella har gått igenom när jag sitter här på jobbet haha. Vid tre dagen efter fick vi checka in på hotellet vi hade bokat sedan innan, vid fem så gick vi till Tyska Torget för att bli stylade tillsammans med Got2b inför festivalen. Vid sju så var vi vid festivalområdet i jeans, tjocktröjor, stövlar och regnponchos. Trots vår klädsel så frös vi nästan ihjäl och fick ont i magen när vi tänkte på alla som skulle campa.. Vi kollade på Melissa Horn, Kanye West, Axwell & Ingrosso och sen något band jag inte vet namnet på.. Vi har haft sååå sjukt roligt och vi tackar Got2b som gav oss den här möjligheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd