Okategoriserade

Svar på frågestunden – Del 1

KÄRLEK:

 

Kommer du bra överens med Antons familj? Kan era familjer till exempel umgås en helg tillsammans utan några problem eller tveksamheter på att ni vill spendera helgen med dom?

 

– Ja det tycker jag verkligen att jag gör. Våra familjer umgås inte ofta tillsammans men har absolut inga problem med att göra det. Tillfällen då vi ses alla tillsammans är väl typ vid födelsedagar osv. Sen har ju Antons mamma följt med oss till Åland över midsommarhelgen och då har vi ju varit många tillsammans och det har funkat super! J

 

När du hade ditt första förhållande med Anton i 6:an, sa du då till dina föräldrar att du var ihop med honom då?

 

– Nej det gjorde jag faktiskt inte haha.. Så himla töntigt men jag tyckte allt sånt där var pinsamt då men en dag frågade dom typ vem Anton var just för att jag pratade med honom och var med honom så ofta och det var väl så det kom fram helt enkelt!

 

Vad brukar du och Anton göra? Jag och min pojkvän brukar vara vara hemma och mysa, vilket kanske kan bli lite lamt… Sen bor ju jag inte i en storstad som Stockholm så finns nog inte lika mycket att göra här, men lite tips på vad man kan hitta på med sin pojk? (Jag är 96a han är 95a)

 

– Jag tror inte att vart man bor spelar sådär jättestor roll, de flesta städerna har ju samma saker som Stockholm har bara inte i samma mängd. Jag tycker man kan laga middag tillsammans, träna tillsammans, plugga tillsammans, shoppa tillsammans, äta ute tillsammans, bowla tillsammans, gå på prommenad och massor med annat.

 

Bråkar aldrig du och Anton? Vad brukar ni bråka om isåfall och hur löser ni det?

 

– Självklart så bråkar vi. Bara för att jag inte skriver om våra bråk i bloggen så betyder inte det att dom inte existerar. Bara för att jag inte skrev i bloggen att jag gjorde det och det så betyder inte det att det inte hände, förstår ni? Jag tycker det känns som en orellevant sak att dela med mig av förutom i vissa undantag. Vi bråkar inte särskilt ofta, kanske 1-5 gånger per år men tjaffsar gör vi väl nästan var, varannan dag. Vi löser den genom att vara öppna och ärliga mot varandra och ta upp problem på en gång innan något blir för stort från den enas sida. Är man inte nöjd med något är det lika br att ta upp det på en gång. 

 

 

  

JOBB & SKOLA:

  

Vad vill du göra efter studenten?

 

– Vad jag skulle vilja göra är att tjäna ihop en massor med pengar och sen bara skaffa mig livserfarenhet just igenom jobb och resor. Jag skulle vilja åka bort ett par månader till Asien, några veckor i USA och bara leva livet innan jag ska tillbaka till verkligheten. Jag vill ta reda på vad jag vill göra med mitt liv och vad jag vill jobba med för att sen ta mig vidare därifrån.

 

Var tvåan på gymansiet jobbigare än ettan?

 

– På ett sätt så var ettan lika jobbigt just för att allt var så nytt. Det var jobbigt i ettan för att skolan var ny, klassen var ny och alla lärare. Vi hade ett helt nytt betygssystem samt nya ämnen vilket var jobbigt men i min skola läser man fler ämnen i tvåan än i ettan och därför var det betydligt mycket mer att göra i tvåan än i ettan vilket gjorde att tvåan var jobbiare för mig, sen var kurserna rätt mycket svårare också.

 

Varför hatar du din skola? Är det personerna eller själva skolan som det är fel på ? 🙂

 

– Jag hatar inte min skola. Jag hatar  skolan i sig ibland. Att gå upp tidigt på mornarna, plugga hela eftermiddagarna, ha press och stress inför ett prov man inte kommer förstå ett skit av och av den vidriga skolmaten. Min skola gillar jag i sig, lärarna är bra och lokalerna helt okej. Jag har inget emot folket i min skola men jag umgås ju inte med många fler än Mathilda och Anton. Det jag har skrivit på twitter är att jag inte förstår hur folk i min skola kan älska min skola? Så bra är den inte. Jag förstår verkligen inte hur man varken orkar eller har tid att engagera sig i till exempel elevkåren men tur som det så tänker inte alla som mig utan det finns några pigga och skolälskande prickar i min skola som tar hand om det istället!

 

Extrajobbar du någonstans?

 

– Ja det gör jag. Dock oftast på lov osv och inte särskilt mycket till vardags, jobbade dock nu i veckan man det händer inte sådär jätteofta. 

 

 

 

 

BLOGGEN:

 

Vem tar dina bilder?

 

– Det gör oftast Alice eller Anton. Dock brukar jag också be vänner göra det ibland, och jag tycker det är så himla snällt av alla dom att hjälpa mig, outfitbilder kan jag inte ta själv liksom. Alla andra bilder i bloggen tar jag dock själv.
 

Vilka bloggar läser du?

 

Toves, Biancas, Danielas, Martinas, Hannas, Fornis, SystrarnaQ, Jannis, Alice’s, Mathildas, Amandas, Kenzas, Zaras, 

 

Läser du någon av dina läsares bloggar?

 

– Ibland klickar jag mig in på er som kommenterars bloggar men jag tror inte att jag följer någon läsares blogg. Dock finns det säkert dom som läser min blogg från bloggarna jag nämnde att jag läste!

 
Vad fick dig att börja blogga?

 

– Jag var helt enkelt nyfiken på vad den här ”nya” grejen var för något år 2008 och provade bara på. Jag bloggade inte alls seriöst då utan ofta inlägg utan bilder på två rader osv haha.. Det som fick mig att fortsätta var väl när jag och en kompis startade en blogg med över 100 läsare om dagen vilket gjorde oss lite motiverade!

 

Hur fick du din header större än 800 pixlar? Kram!

 

 – Det kan jag tyvärr inte svara på då det inte är jag som har lagt in headern på min blogg utan redaktionen på Devote.se ..

 

Tjänar du pengar på att blogga, och hur gör man det? 🙂

 

– Ja det gör jag! Det kan man göra på många olika sätt, kan göra ett mer detaljerat inlägg om det i veckan!

  

Har du blivit nära kompis till någon av dina bloggläsare?

  

– Ja faktiskt. Stella läste min blogg och vi lärde känna varandra genom att jag bad mina läsare skriva till mig på Kik för typ två år sedan och vi klickade direkt och är nu nära vänner!

 

Varför valde du just Devote? Kan du göra ett inlägg där du skriver typ ”+ & -” med devote?

   

– Anledningen till att jag just valde Devote var att jag blev erbjuden att blogga här samt att jag tycker att Devote är mycket mer familjärt än många andra portaler. Det publiceras allt från podcasts, recept, modetips till inspirerande intervjuer osv. Det är mer som en blandning av ett magazine och en portal vilket jag älskar. Jag ser inga minustecken med att blogga på Devote faktiskt! 

 

 

 

SKÖNHET & MODE:

  

Vilket är ditt måste klädesplagg till hösten? 

 

– Jag kan typ inte bara säga ett enda plagg men bomberjackan är verkligen ett måste. Det bästa med en bomberjacka är att den inte bara är snygg utan också varm vilket är svårt att uppnå med höst och vinterkläder, alltså att både vara snygg och varm haha!

 
Vad gillar du mest med din kropp?
 

– Oj ingen aning..  Mina smilegropar och ögonfransar tror jag. Små grejer men betydelsefulla haha!

 

Jag undrar hur du lockar ditt hår, eller snarare vad du använder? Vilken locktång?

 

– Jag använder mig av en locktång från Remingtons silk-serie samt en tjock tång från Toni & Guy

 

Kan du göra en video eller ett inlägg där du visar hur du sminkar dig till vardags?

 

– Ni hittar sånna filmer i mitt arkiv men det kanske skulle vara kul med en ny film!

 

Gör du något speciellt med ditt hår när du har duschat samt har du uppsatt/nedsläppt hår när du sover?

 

– Mitt hår blir alltid kaosartart om jag somnar med blötthår så antingen ser jag till att det hinner självtorka innan jag somnar eller så fönar jag det. Oftast fönar jag det för då håller det sig snyggt utan tänger väldigt länge. När jag sover så har jag nästan alltid håret utsläppt eller i en bulle uppe på huvudet.

 

Vilken är din bästa skönhetsprodukt? 

 

– Jag har många favoriter men det är nog ändå brunutansol just för att man känner sig så otroligt mycket fräshare med lite färg på kroppen, speciellt i ansiktet. Annars är det nog Maybellines Define A Lash Mascara.

 

Vad använder du för hårprodukter? Alltså schampo, balsam, inpackning. 🙂

 

– Jag använder mig just nu av RedKens serie för färgat hår (den rosa serien) och då har jag shampo, leave in spray, balsam och inpackning. Annars använder jag mig av hårolja samt en thickening lotion från Kevin Murphy.

 

Är utsvängda/vida byxor snyggt?

 

– Ja det tycker jag verkligen!!!

 

Hej! Jag ÄLSKAR din nya hårfärg! Jag vill själv gå från brunhårig till blond nu och vill typ ha samma färg som du har nu. Är det färg eller slingor? Om färg, råkar du veta vad den heter om man skulle vilja råka färga samma? 🙂 kram

  

– Hej! Vad kul att du gör det! Som jag brukar svara på den här frågan, det absolut bästa du kan göra är att visa bilder på det resultat du vill uppnå till din frisör för även om du använder dig av exakt samma färg som mig så blir det inte alls samma reslutat om du inte har samma hårfärg som jag hade innan. Kram

  

Kan man ha barbent på krogen i höst om man har en varm kappa till? Vill så gärna ha en klänning på mig på min 18-årsdag, men vill inte att det ska se konstigt ut. Kram 🙂

 

– Ja det tycker jag verkligen. I alla fall på hösten, i vinter blir det kanske lite kallt och naket men i höst, absolut. Tycker generellt att det är snyggare att vara barbent eller ha hudfärgade strumpbyxor än svarta.

 

Undrar vart den svarta hatten som du hade på dig i en outfit för ett ta sedan är ifrån? 🙂

 

– Den är ifrån H&M!

 

 

ÖVRIGT:

 

Är du nöjd med din kropp? uteseende? personlighet? superbra blogg har du 😀 kram

 

– Personligheten är jag absolut nöjd med, jag tycker att det är superviktigt att vara nöjd med den man är innuti och acceptera sig själv och älska sig själv. Min kropp och mitt utseende är jag väl precis som alla andra med, ibland är den okej och ibland tycker jag inte om den alls. Tack så mycket!! <3

 

Vad gillar du mest och minst med dig själv?

 

– Mest gillar jag nog att jag är utåtriktad och att jag är bra på att föra mig socialt (när jag är på det humöret). Något negativt är att jag är rätt långsint och har svårt att gå vidare från saker, både när det gäller saker andra har gjort men också när det kommer till mig själv.

 

Hej Andrea. Jag undrar hur du reser med din systemkamera, hur du förvarar den när du inte använder den på hotellet och vad du har den i när ni är ute på resturang och liknande för att den inte ska på stulen. Kram

 

– Hej! Jag förvarar min kamera inlåst i ett kassaskåp på hotellrummet när jag reser eller inlåst i resväskan och har resväskan gömd någonstans eller liknande. Har jag den på restaurang har jag den i väskan eller runt halsen.

 

Har du svårt att prata framför folk, t.ex redovisningar framför klassen?

 

– Nej inte alls. Jag hade det för inte alls länge sedan men det kanske är för att jag har kännt min klass så länge nu. Det var länge sedan som jag pratade inför människor jag inte kände så bra så vet inte riktigt då men annars nej!

 

Hej Andrea! Ser jättemånga på twitter som älskar dina storys på Snapchat och undrar bara vad heter du på snapchat för måste få se detta!? 😉

 

– Haha vad kul att du ser det! Hoppas inte du har för höga förväntningar nu bara.. Men jag heter andreahedensted på snapchat. Och ja, t:et är inte med i slutet för det fick inte plats haha!

 

Om du fick vilken bil du ville helt gratis vilken hade du valt då?

 

– Jag har alltid velat ha en mini cooper men om jag verkligen får välja viiilken jag vill i hela världen så blir det lite svårare att välja haha.. En vit lamborghini skulle inte sitta helt fel 😉

 

Vad är ditt drömresemål? 

 

– Karribien är just nu mitt drömresemål tror jag. Och Maldiverna!!!

 

Vad gillar du för genre på filmer?

 

– Jag gillar i princip alla filmer förutom skräckfilmer faktiskt. Jag ser verkligen inte poängen i att bli vettskrämd och inte kunna sova på flera veckor för att man är så rädd haha.. Eller så är det bara jag som känner så kanske!

 
Vad gör du helst en söndag?

 

– Jag är hemma, pluggar, äter gott och bara chillar. Eller helst av allt så behöver jag väl inte plugga men jag behöver alltid göra det på söndagar och då är det skönt att få det gjort liksom!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd