New in

Rosa halsduk

  

   

   

Köpte mig en ny halsduk när jag var i Västerås. Dom hade lite erbjudanden där i Gallerian så jag passade på, köpte denna på Cubus och är helt kär. Den värmer verkligen mycket, speciellt en kall och blåsig som denna här i Stockholm. Det känns som att hösten kom över en natt och nu är den här för att stanna. Hoppas bara att det inte regnar nu i helgen när vi ska ha bloppisen. Idag hade jag en väldigt kort dag i skolan, en skön dag. Vi hade först svenska där vi började med argumenterande tal och jag valde ämnet näthat. Vi fick välja precis vad vi ville och jag kom på rätt många ämnen att välja emellan men till slut stod det mellan Feminism och näthat och då blev det näthat då det är något jag själv är nära varje dag även om jag själv inte får så mycket hat. Hoppas att det kommer bli bra, kanske kan lägga ut mitt manus i bloggen om jag blir riktigt nöjd. Efter det så jobbade vi med vårt UF-företag som jag tänkte berätta lite mer om alldeles straxt. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd