Allmänt

Ångest

   

Framtidsångest, igen. ”Igen, really?” kanske ni tänker och jag förstår er. För hur många gånger har jag inte skrivit om detta eller pratat om detta i podcasten? Framtiden. Jag är inte rädd för framtiden, jag älskar inte nuet så mycket att jag inte vill att tiden ska gå men jag vill bara veta vad det är som kommer hända. Tiden efter studenten vet jag kommer vara så otroligt skön och härlig men jag vill så gärna veta vad fan som kommer hända med mitt liv? Jag ser så mycket fram emot det men jag kan knappt se fram emot någonting längre om jag inte vet exakt vad som ska hända. Studentskiva som några tjejer i parallelklassen har ordnat (säkert hur grymt som helst) kan jag inte ens se fram emot, för jag har inte varit med och planerat och vet därför inte så mycket om den. Kan inte heller se fram emot min framtid just på grund av detta vilket är så jävla sorgligt och hemskt. Det gör mig så otroligt ledsen, att mina kontrollbehov helt ärligt talat förstör mitt liv ibland.  

   

Jag vet att det är ett problem och att jag verkligen borde ta tag i det. Jag måste lära mig att släppa saker till andra och inte alltid ta på mig allt ansvar, att inte alltid fråga lärarna om exakt vilken tid varje prov ska vara, inte fråga Anton exakt vilken tid han kommer hem till mig, inte fråga mamma och pappa när vi ska äta. Jag vet att dessa saker är småsaker som ni kanske inte ser något problem i men det handlar om det stora hela, att jag alltid måste kontrollera ALLTING, hela tiden. Man vill fan inte vara en sån människa, eller hur? Vill man inte vara sådär easygoing, ta dagen som den kommer och bara vara sådär avslappnad som något australiensk surfare..? Haha nej men ni förstår nog vad jag menar. Det finns så mycket jag vill göra efter studenten men jag har ingen jävla aning om vad jag vill göra mest, vad som ens är möjligt och eftersom jag inte vet så har jag rent ärligt sagt fucking panik. Kan någon ge mig en facitbok till mitt liv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd