Okategoriserade

Inspiration – Halloween

   

   

    

Här har ni lite inspiration inför Halloween. Det här med att hitta en rolig utklädnad har gått åt pipsvängen för mig om jag ska vara ärlig så igår låg jag och Anton i min säng och kollade på lite roliga, inspirerande tutorials på hur man kan sminka sig inför Halloween i alla fall. Antingen kommer jag bara ha någon vanlig klänning och vara läskigt sminkad eller ha någon enklare utklädnas som typ ”skolnörd” eller liknande. Har ju min cheerdräkt från förra året men känns så tråkigt att köra på samma.. Är riktigt taggad på att göra något köttigt sår i alla fall! Hade jag inte haft gellack just nu så hade jag lugnt gjort ”Ripped Nail” videon. Varit på Buttericks två gånger och blev så jävla förbannad helt ärligt talat. Hittade typ bara dräkter som snarare såg ut att höra hemma på någon stripklubb istället för på en Halloweenfest.. 

 

Ska ni på någon Halloweenfest? Vad ska ni klä ut er till? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd