Okategoriserade

Tips på podcats

Självklart vill jag att ni alltid lyssnar på Mathilda och Andrea blogpod varje tisdag men om ni känner att ni har tid över och vill hitta något nytt att lyssna på så tycker jag att ni kan kika in min lista här under. Alla poddar hittar ni i iTunes (går att ladda ner till alla datorer) eller i appen Podcaster. Lyssna och njut, hoppas ni hittar en nu favorit.

  

Uppifrån vänster:

Aina & Thobias. 
Vi känner igen dom från förra säsongens Paradise Hotel och vi var många som älskade dom, i alla fall jag. Tycker båda två har enormt härliga personligheter och är riktigt underhållande. Jag har dock bara lyssnat på några få avsnitt av deras podd men tänker att jag ändå kan tipsa om den då det jag hitills har hört är bra. Dom tar upp vardagliga ämnen så som nyårsafton, pinsamheter osv. 

 

Nicole och Chloés podcast.

Nicole och Chloé har precis som jag och Mathilda en pod av tonåringar för tonåringar. Jag skulle dock säga att våra poddar inte är speciellt lika men det är ju aboslut inte negativt. Dom har ofta roliga gäster och berättar om massor av spännande saker som händer i deras liv.

 

Jobbpodden med Martina och Therese.

En pod som publiceras här på Devote som drivs av Martina och Therse. Jag som känner Martina litegrann vet att hon är riktigt driven och har redan haft rätt många jobb och därmed bra erfarenhet av jobblivet. Deras podcast är en säsong på tio avsnitt som tar upp massor med väsentliga saker man bör tänka på när man söker jobb, jobbar och säger upp sig. Riktigt lärorikt!

 

Relationspodden. – Favorit

Bingo och Katrin är nykomlingar i min lilla podcastlista i telefonen men ack vilken stor plats de tar. Herregud vilken rolig och grym pod. Som namnet lyder så handlar podden om relationer, varje vecka så svarar Bingo och Katrin på frågor om folks relationer vilket är riktigt kul att lyssna på då man får veta hur andra har det, lite hemligheter osv. Sen är Bingo och Katrin riktigt underhållande och roliga personer, älskar relationspodden!

 

Fredagspodden. – Favorit

I sommras hittade jag fredagspodden vilket var underbart då jag hade sååå många avsnitt att lyssna ikapp. Hannah och Amanda är två framgångsrika kvinnor som också precis som jag är riktiga känslomänniskor. Jag känner igen mig i sååå mycket av vad de har att säga, tycka och känna. De två systrarna är riktiga förebilder, spciellt för mig som ung kvinna då det pratar mycket om självkänsla, självförtroende, ångest osv.

 

Värvet.

Kristoffer Triumf driver podcasten Värvet där han varje vecka intervjuar en svensk kändis. Exempel på folk som blivit intervjuade är Isabella Löwengrip, Alex Schulman, Oskar Linnros, Fredrik Reinfeldt osv. Tycker att Triumf verkligen lyckas ta fram det mest intressanta hos varje person och gör verkligen att varje avsnitt blir intressant att lyssna på. Av någon anledning så älskar man nästan varje person som är med i Värvet. 

 

Alex & Sigges Podcast. – Favorit

Här har ni min absoluta favorit som jag skulle ge upp alla andra poddar för att fortfarande få lyssna på. Alex och Sigge har spelat in över 130 avsnitt och jag har lyssnat på vartenda ett av dessa och aldrig blivit besviken. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om podden mer än att ni måste lyssna på den, de pratar om nästan precis allting mellan himmel och jord och det är ofta man har svårt att hålla sig för skratt eller gråt. 

 

Michaela och Dasha

Även om tjejerna har lagt ner podden och då inte sänder nya avsnitt längre så finns ändå de gamla avsnitten kvar vilket är hela 66 stycken. Podcasten är en kärlekspodd och tjejerna delar med sig av egna historier, tips och erfarenheter när det till exempel kommer till vad fan man gör när man blir dumpad, hur gör man när sin kille är otrogen osv. Riktigt bra podd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd