Okategoriserade

PODCAST #57 – Frågepodd del 1

 

Såhär ser det ut i telefonerna om ni vill lyssna på oss. Har man android och inte vill lyssna i devotes app så kan man också lyssna i podcastappen Acast. För oss som har iphone är det i alla fall skönast att lyssna i appen podcaster. Lyssnar man på datorn så kan man ladda ner iTunes helt gratis eller lyssna på devote.se <3 

   

Veckans avsnitt består av massor med frågot från er lyssnare och jag hoppas att ni gillar avsnittet. Puss!

  

Ni lyssnar som vanligt på podden i iTunes / appen Podcaster och där söker ni på ”Mathilda och Andrea blogpod” eller så klickar ni HÄR och lyssnar på Devotes egna player. Om ni vill skriva något till oss så är vi mejl för podden:[email protected] <3

     

#mathildaochandrea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd