Inredning

Studentpresenter från S&M

  

  

  

  

  

      

Hur sjukt fina saker fick jag inte av Mathilda och Stella i studentpresent? Snacka om att båda dom känner mig väl haha. Dom vet att jag älskar marmor och Svenskt Tenn, samt att laga mat. Längtar så otroligt mycket efter att börja fylla i min egna receptpärm alltså. Har ju varit väldigt nervös över det här med flytten, inte över själva flytten utan mer att jag kommer känna mig så ensam men jag antar att man vänjer sig, jag vill dock inte vänja mig typ haha.. Men med fina saker som dessa som känns så JAG som kommer förgylla mitt EGNA HEM så känns det så mycket bättre. Kan inte förstå att jag har ett eget hem, känns helt otroligt. Idag var jag och mamma på Ikea och köpte saker till lägenheten, imorgon ska jag och pappa köra över massor med flyttlådor och på söndag så går sista lassen med sängen osv. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd