Lyx VS Budget

Lyx VS Budget – Chloé Faye Bag

chloebag-price

Den här underbara väskan har ni säkert sett på mångas Instagram, den nya it-väskan är Chloés Faye som finns i flera färger och material. Den här beiga är min favorit, tycker den är så stilren och cool liksom. Jag tycker till exempel att Mulburry i denna storlek är superfin på andra men den är inte riktigt min stil. Den här kan jag dock tänka mig (äh lät som att jag typ tvekar, give it to me now!!!) att bära, den skulle passa min stil liksom. Är verkligen sjukt sugen på att köpa en ny väska… lyxbudger

Om man inte känner för att lägga dryga 16 000 (!!) kronor på en liten väska så såg jag på Ginatricots insta att de släppte en ny väska nyligen som är väldigt lik Chloés Faye Bag. Är lite sugen på att köpa den, tänkte att någon av er också kanske skulle vara intresserade av en budgetvariant av lyxiga Fayen.

    ‘
HÄR
hittar ni den på Ginas hemsida.

7 svar till “Lyx VS Budget – Chloé Faye Bag

 1. Alicia skriver:

  Lindex har också en liknande!!

 2. emma skriver:

  nää ginas variant såg väldigt plastig och billig ut tycker jag 🙁

 3. matilda ♥ skriver:

  Åhh den var ju superfin!! vill ha!

  http://matiiildaa.blogg.se

 4. anonym skriver:

  Har en snabb fråga, hur mycket poäng hade du när du sökte ekonomi?

  1. 265 tror jag om jag inte minns fel! 🙂

 5. Elin - 22 år & Gravid skriver:

  Så snygg väska!
  http://elinkristin.devote.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd