Videoinlägg

Video: Sjukhusvistelsen

8 svar till “Video: Sjukhusvistelsen

 1. Ingrid skriver:

  Ååh du är såå bra!!

 2. Ida Hansson skriver:

  Du har säkert svarat på den här frågan 1000 gånger tidigare, men var/hur redigerar du dina videos som du spelar in med din Iphone? 🙂 <3

 3. Elna skriver:

  Hej Andrea! Jag måste börja med att säga så sjukt roligt att ha dig tillbaka på banan igen! Och sen en till sak, jag tycker jättesynd om dig att du varit sjuk och inte mått bra, men alltså när jag tittade på denna videon så kunde jag inte låta bli att hålla mig för skratt på vissa ställen. Tack för en underbar blogg,vlogg, instagram, snapshat och ja allt! Du är så underbar och så rolig! 🙂

  Kram Elna

  1. Hahah så länge du inte skrattade åt att jag mådde dåligt så blir jag ju bara glad över att du tycker att det är underhållande haha! 😀 Tusen tack och kram på dig <3

 4. Frida skriver:

  Hade exakt samma förra sommaren/hösten, var sjuk några dagar och frisk en vecka typ och så höll de på i ett halvår tills ja fick göra ett näsprov! och då visade de sig att de va den där barnbakterien men blev sjukt less för var flera turer till vårdcentralen där de endst gjorde halsprov som inte visade något så fick också bara höra att ja behövde vila. Skönt att du vet vad de är nu iaf och slipper de snart! Krya!

  1. Men då måste vi haft samma! Det är ju tydligen en väldigt vanlig bakterie men vissa måste behandla den. Skönt att det blev bättre för dig också! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd