Allmänt

Ny period i livet..

DSC_4495

Vet ni vad jag börjat göra? Kolla på bostadsrätter! Känns helt sjukt.. Jag är så himla stolt över mig själv, har fått mitt alldeles egna lånelöfte vilket får mig att känna mig väldigt vuxen och duktig haha. Känns så skönt att det jag sparat ett par år nu börjar ge effekt och resultat. Har varit på några visningar men tror inte jag kommer köpa något på ett tag. Jag letar liksom inte aktivt efter en ny bostad, det är liksom inte så att jag inte vill bo hemma längre utan jag trivs rätt bra här. Men jag börjar absolut vänja mig vid tanken av att skaffa mig något eget i framtiden. Känns bra att gå på visningar och liksom lära mig veta vad jag gillar, inte gillar, prioriterar högre eller lägre till exempel. Men alltså shit vad stort det här känns, tycker det känns så ”jobbigt” att ta beslut som gäller så otroligt mycket pengar. Är självklart såååå glad och tacksam över att jag kan ta dessa beslut men jag tror ni förstår vad jag menar. För er som undrar vart jag letar bostad någonstans så kollar jag runt omkring i söderort här i Stockholm 🙂

10 svar till “Ny period i livet..

 1. Emma Berglund skriver:

  Hoppas du hittar nåt du är nöjd med 🙂

 2. Linn skriver:

  Kan inte du göra en video om dina favoritplagg? Kramis!

 3. Linn skriver:

  Bara en fråga, flyttade inte du nyss hem för att det var så dyrt att bo själv? Jag menar bara att det blir ju inte billigare bara för att du köper en lägenhet 🙂

  1. Nej jagflyttade hem för att jag ville spara pengar till en bostadsrätt, alltså för att jag inte ville slänga pengar ”i sjön” på en hyresrätt” 🙂

 4. Simone Jönsson skriver:

  Så kul ! Stort lycka till i letandet. 🙂

 5. Mathildalindblad skriver:

  Men va roligt! hoppas du hittat ”The one”

 6. Sanna! ♥ skriver:

  Åh hoppas du hittar den perfekta! 🙂

 7. Sara skriver:

  ÅH vad roligt!!!!!

 8. Kimberly skriver:

  Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd