Allmänt

Jag lyssnar på…

DSC_5858Jag lyssnar alltid på poddar eller musik när jag är påväg någonstans, typ när jag sitter på bussen, är ute på promenad, när jag flyger, åker tåg osv. Jag brukar försöka spara spännande poddar, exempelvis P3 Dokumentär till när jag är på semester då jag älskar att lyssna på poddar vid stranden eller poolen men nu i Thailand plöjde jag igenom typ allt som går att lyssna på haha.. Och nu är jag ju inte på semester men jag har hittat en podd som jag tycker är superspännande!

DSC_5866En av de som driver podden är Anton Berg som även gjort många dokumentärer till just P3 Dokumentär. Spår heter i alla fall den podden jag vill tipsa er om. Den liknar Fallet och Serial väldigt mycket, den är granskande och tar upp olika gamla fall. Första säsongen handlar om ett rånmord på två bröder där man misstänker att fel person blivit dömd för dådet. Nu lyssnar jag på säsong två som handlar om ett mord på en ung kille i Rinkeby 2002. För er som tycker det är intressant med mord och utredningar kan jag verkligen rekommendera den här!

3 svar till “Jag lyssnar på…

  1. Clara Svensson skriver:

    Kolla gärna in min blogg, jag bloggar om fitness och hälsa, om du vill nå resultat borde du kolla in min blogg, jag är en av få som faktiskt är utbildade som skriver❤️❤️❤️Kram kram http://nouw.com/barafitness

  2. Julia skriver:

    Skulle inte du kunna göra en lista på de poddar du lyssnar på då jag, precis som du har rensat min ”poddlista”. Kram❤️

  3. bex skriver:

    Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg <3 vart är din matta ifrån? den är så fiin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd