Allmänt

Mina parfymer

DSC_5844Just nu använder jag två parfymer, en till vardags och en till lite mer speciella tillfällen. Tycker det är roligt att ha en annorlunda till någon middag, fest osv. Giorgio Armanis Sí är en favorit sedan ett år tillbaka och Black Opium är en rätt ny favorit!

Adlinks
DSC_5852Black Opium från YSL beskrivs såhär: ”Black Opium från Yves Saint Laurent är en mystisk och sensuell doft som öppnar upp med noter av rosépeppar, apelsinblomma och päron. Hjärtat innehåller en spännande kombination av kaffe och jasmin som sedan möter basens toner av varm vanilj, patchouli och cederträ. Den snygga flaskan har silvriga detaljer och ger ett glamrockigt utseende. En perfekt parfym för dig som tycker om unika och aromatiska dofter.”

Ni hittar den HÄR!

DSC_5856Och min älskling Sí från Giorgio Armani. Det här är verkligen min doft nu (dock är den väldigt populär haha). Men Mathilda säger till exempel att hon alltid tänker på mig om hon känner den osv. Den beskrivs såhär: Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli.

Ni hittar den HÄR!

Vilken parfym använder ni? <3

9 svar till “Mina parfymer

 1. clara skriver:

  black opium luktar ju såå gott <3 kram

 2. Daria skriver:

  Jag använder mig utav victoria’s secret’s bombshell kan inte tänka mig annan ! Sen även för friare tillfällen har jag Daisy Dream Forever

 3. Lo skriver:

  Min favorit är Ariana Grandes parfym (ari by Ariana Grande). Tycker den luktar så sött och gott haha<3
  Kram

 4. Lisa skriver:

  Kul att vi har exakt samma parfymsmak haha! Helt klart de bästa parfymerna

 5. Julia skriver:

  Tips på budget på black opium är diesel love rose, som luktar typ exakt likadant! 🙂

 6. Linda skriver:

  Använder en annan YSL parfym 🙂 Doftar så gott!

 7. Vendela skriver:

  Åh, använder ocå YSL!!!

 8. Kajsa skriver:

  Jag använder också Sì och nr 2 från Ralph Laurens Big Ponny Collection. De är mina absoluta favoriter 🙂

 9. Ellen skriver:

  använder också Sí, den är helt underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd