Allmänt

Bomber jackor

DSC_5903För några dagar sedan så hade ju jag ett samarbete med min Snapchat och något som väldigt många frågade efter var två bomberjackor som jag visade upp. Så tänkte att jag kan visa dom här också samt länka dom så ni enkelt hittar dom! 🙂

DSC_5905 DSC_5907
Den här beiga är såååå perfekt till Sveriges klimat under vår och sommar. För det är ju tyvärr sällan tillräckligt varm att gå utan jacka, speciellt inte på kvällarna. Då är denna tunna bomberjacka perfekt just för att den är så ljus och fräsch. Love it! Ni hittar den HÄR.

DSC_5912 DSC_5915

Och sen här vi den här mörkröda skönheten. Lånade ju Alices röda bomber för några veckor sedan som jättemånga av er tyckte var snygg. Hennes var tyvärr slutsåld men här är då ett tips på en annan i samma snygga färg. Ni hittar den HÄR.

6 svar till “Bomber jackor

 1. Clara Svensson skriver:

  Kolla gärna in min blogg, jag bloggar om fitness och hälsa, om du vill nå resultat borde du kolla in min blogg, jag är en av få som faktiskt är utbildade som skriver❤️❤️❤️Kram kram http://nouw.com/barafitness

 2. matilda ♥ skriver:

  Så galet snygga!!

 3. Hanna skriver:

  Den mörkröda är så fin!

 4. Lo skriver:

  åå va snygga, jag älskar bomberjackor<33

 5. Siri skriver:

  Älskar den ljusa!

 6. Johanna skriver:

  Jättefina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd