Allmänt

Tips för torr hy

DSC_6199Jag har ju väldigt lite problem med min hy, har liksom aldrig haft problem med eksem, finnar osv. MEN, jag är ju som tidigare sagt ofta rätt torr. Och jag känner mig alltid som torrast efter duschen då tvål ofta torkar ut men nu har min syssling räddat mitt liv haha. Isabelle gav mig superfina saker från Rituals i 20års-present (nu får ni se lite födelsedagspresenter ändå!) som funkar suuuperbra för mig.

DSC_6207Den första tvålen är en tvål i oljeform. Den här har jag typ överallt förutom där jag rakar mig.

DSC_6202
Och den här tvålen är en mousse!! Alltså ni faaaatttaaar inte hur underbar den är att smörja in sig med. Rena drömmen. Den här brukar jag först och främst tvåla in benen med innan jag rakar mig, den funkar ju både som tvål och rakmousse.

2 svar till “Tips för torr hy

  1. Alma skriver:

    Hej!
    Jag undrar bara om det skulle komma ut någon finest-awards vlogg och födelsedag vlogg? Älskar dina vloggar så mycket<3
    Kram

    1. Hej! Nej det kommer inga vloggar! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd