Allmänt

Cross over bags

d080fa3bbd7b5404a4ff577ef3c5282b-1

Fick en snap av en söt bloggläsare som undrade om jag inte kunde tipsa om snygga axelremsväskor då hon hade svårt att hitta några som inte var för dyra. Dessa ligger under 400-lappen allihop vilket jag tycker är ett rimligt pris för en väska som dessa. Jag drömmer om många designerväskor men har rätt svårt att tänka mig att köpa en dyr väska där man inte får plats med någonting i.. Alltså jag har ju alltid med mig min stora systemkamera liksom. Och att då betala flera tusenlappar och inte få plats med den känns rätt ovärt. Men i alla fall, här kommer 9 tips på snygga väskor!

(Adlinks)

hotrightnow
1an // 2an // 3an

quiltchains
1an // 2an // 3an

simple1an // 2an // 3an

3 svar till “Cross over bags

  1. Cecilia skriver:

    Andrea! Hur gjorde du med väska på din student? Hade du en vanlig skolväska eller en finare?

  2. Anonym skriver:

    Hej Andrea! Jag undrar om du hade kunnat göra ett inlägg med rekommendationer på läppstift, gärna matta. Jag är själv på jakt efter ett som passar rosa klänning (är blondhårig) men vet inte riktigt var jag ska leta eller några bra marken då jag inte har använt läppstift innan. Tror att det är fler som vill ha ett fint läppstift nu till sommaren för att förstärka looken, och du har alltid på dig så fina 😉 tack i förhand! Älskar dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd