Tips

Hur jag redigerar bilder

Något som varit rätt efterfrågat är att jag ska visa hur jag brukar redigera mina bilder som jag lägger upp på Instagram, det är egentligen väldigt simpelt men tänkte att jag kunde göra en video av det hela ändå. Det enda ni behöver är en Iphone och/eller appen Instagram så det är inget svårt. En lite halvytlig video men för er som inte bryr er om hur era bilder ser ut på Insta, ni kan ju skippa att kolla. KRAM <3

4 svar till “Hur jag redigerar bilder

 1. Linnéa skriver:

  Hej Andrea! Jag håller på att planera en New York resa med mina vänner. Men vad ska man ha för budget? Vi tänker oss en vecka I NYC. Vad kan man räkna med att allt kommer ligga på? Inkluderat hotell, flyg, mat, shopping osv. Ska man satsa på en budget med 30k eller 50k eller är jag helt ute och cyklar?
  Tack för en superblogg!

 2. Anonym skriver:

  Hej jag ska ta studenten nu i juni, undrar om du ångrar att du drack den mängd alkohol du drack eller om du tycker det var ”lagom”, om du fick göra om din student skulle dricka ungefär lika mycket?

 3. Anonym skriver:

  Hej Andrea!

  Tänkte fråga ifall din gopro har viewfinder eller ifall man på något sätt kan köpa till den funktionen?

 4. Anonym skriver:

  Hej Andrea! Tänkte fråga ifall din gopro har viewfinder eller ifall du vet ifall det går att köpa till på något sätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd