Ur min garderob

Slitna jeans

Adlinks

DSC_5976

Något jag tycker är riktigt snyggt är slitna jeans som är lite relaxed fit, alltså antingen ”straight” eller ”boyfriend” osv. Dessa ovanför köpte jag på Nelly.com och de är av märket River Island men hittar tyvärr inte dom någonstans så antar att de är slutsålda. Hittade några andra snygga jeans som jag gärna hade haft i min garderob. Mina favoriter är nummer 4 och 6.

Namnlöst-1

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

6 svar till “Slitna jeans

 1. Emma skriver:

  Ska ha 18-års fest snart och har ingen amning om vad jag ska ha för kläder. Kan du snälla göra ett inlägg med festkläder? Din blogg är grym!!

 2. Frida skriver:

  Älskar dina inlägg när du ger tips på var man kan hitta liknande kläder du har!!! Tråkigt att köpa exakt samma liksom men din stil är så himla snygg och cool!! Kram<3

 3. Ellen skriver:

  Åh älskar också trasiga jeans, så slappt!

 4. nathalie B.A skriver:

  Åh ja, gud va snygga!!

 5. Emma Parmlöv skriver:

  Mina favoriter var helt klart nr 1 😀 Snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd