Skönhet

Favoriter på rea

Innehåller Adlinks

Namnlöst-1

1an: En perfekt palett med tre olika skimmriga skuggor. En highlighter, en rouge och en bronzer – LÄNK // 2an: Matta liquid lipstick som finns i massor av fina färger – LÄNK // 3an: Den perfekta matta bronzern!! Älskar denna – LÄNK // 4an: En primer jag hört mycket gott om som jag ser fram emot att testa – LÄNK // 5an: En palett med olika rouge, ögonskuggor samt hightlight och bronzer – LÄNK // 6an: Världens bästa highlighter – LÄNK // 7an: En av mina favoriter när det kommer till ögonskugga – LÄNK

Var inne på min mejl och såg att Eleven hade 20% rabatt på allt från The Balm fram till och med den 20/6. Här ovanför ser ni några av mina favoriter samt några jag verkligen skulle vilja testa. Har allt förutom nummer 2 och 4. Paletten med ögonskuggor är den jag använde i videon ”20 årssminkning” på youtube. Och highlightern är den jag använder varje dag och gjort sedan jag gick i nian typ. Happy shopping!

Ett svar till “Favoriter på rea

  1. Sofie skriver:

    Älskar the balm!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd