Recept

Potatissallad med kyckling

DSC_8787DSC_8786

I måndags när jag skulle laga och välja middag så kom jag och tänka på något som Mathilda bjöd på för ett par veckor sedan. Ett stort tips är verkligen att bläddra i hennes kategori ”Matlagning” på hennes blogg om man vill ha matinspiration. Hon lägger alltid upp bilder och tydliga steg för steg på mat som är relativt enkel att laga. Detta är då baconlindad kycklingfilé, potatissallad med pesto och cream fraiche. Riktigt fräsch och gott. Potatissalladen går ju även att använda till annat, grillspett till exempel.

Receptet hittar ni HÄR.

3 svar till “Potatissallad med kyckling

  1. idamy skriver:

    OH ser jätte gott ut!

  2. Johanna skriver:

    Men så gott!!

  3. Klara skriver:

    Åååå vad mumsigt det ser ut!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd