Allmänt

Bootylicious

FullSizeRender (5)
FullSizeRender (4)
FullSizeRender (6)Tröja – Adidas // Tights – H&M // Skor – Puma // Vattenflaska – LÄNK (adlink)

Igår så körde jag och Amanda (Antons syster) ett pass på SATS som jag aldrig gått på förut. Tänkte att jag kunde passa på nu när Amanda flyttat till Stockholm och precis skaffat gymkort på samma gym som jag har. Hon har fått jobb här över sommaren så nu bor hon hos Anton och hans mamma, superkul! I allafall, när jag läste ”bootyliciuos” så kände jag bara: that’s what I need. Hahah nej men ärligt hur grymt med ett gruppass som fokuserar på rumpan?? Asnice ju. Passet var bara 30 minuter men shit vilka intensiva 30 minuter alltså.. Man jobbade i olika heats. Så vi körde 3 övningar, 45 sekunder av varje, 2 varv. Sen vilade vi i kanske 30 sekunder och sen var det dags för 3 nya övningar och så fortsatte det i en halvtimme. Exempel på övningar var sumosquats, burpees, knöböj med hopp, björnen och utfall-sidohopp. Det var verkligen sjukt jobbigt, kändes nästan som att jag ville spy när vi gjorde burpees hahaah.. Men kommer definitivt köra detta pass igen, gillade det starkt! Träningvärken i rumpestumpen idag är inte nådig om man säger så.. 🙂

9 svar till “Bootylicious

 1. felicia skriver:

  Grymt jobbat Andrea!!

 2. Hanna skriver:

  Låter sjukt jobbigt men kul!

 3. Johanna skriver:

  Hej! Du har ju vart runt och rest lite på solsemesterresor, dvs inte typiska partyresor, så tänkte fråga dig om råd.
  Jag och min kompis ska åka utomlands i slutet av sommaren (inom Europa) och vill ha fint hotell, bra mat och fina stränder. Det ska vara relativt lugnt och huvudmålet är god mat och fint hotell och inte partyresa haha! Vart hade du tipsat oss att åka? Vilket land? har du tips på bra hotell? 🙂

 4. Louise skriver:

  Sååå bra jobbat. 🙂

 5. Eira skriver:

  Åhh, tänk om Nordic kunde ta efter och köra ett sånt pass – drömmen!

 6. Emelie skriver:

  Ååååhh bästa passet!! Älskar sats’s 30 min pass just för det blir så intensivt! Kan tipsa om absolution om du inte testat det passet, lite samma upplägg men fokus på mage/rygg. Kör dom två passen typ hela tiden haha!

 7. clara skriver:

  Härligt!

 8. Annie skriver:

  Hej Andrea!
  Skulle du kunna göra ett inlägg eller en video-tutorial på hur du applicerar din brun utan sol? Även vad du gör före och efter och vad man ska tänka på!
  Älskar dina vloggveckor, hoppas du gör fler inom en snar framtid!
  Kram

 9. Alexandra skriver:

  Korta och intensiva pass är bäst tycker jag!!!
  KRAMIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd