Resor

Rhodos med Anton – Vlogg!


Sådär ja! Efter lite om och med så är äntligen min vlogg från Rhodos uppe. Filmade hela dagen i onsdags och stranden vi besöker heter Anthony Quinn Beach, säger det i videon men det kanske är lite otydligt. Hoppas ni gillade videon!! <3

8 svar till “Rhodos med Anton – Vlogg!

 1. Anonym skriver:

  Superbra video! Nu vill man ju verkligen utomlands haha! Hur ska du fira 50 000 prenumeranter?

  1. Hmm vad tycker du?? 😀

 2. Linnea N skriver:

  Ahhh men underbara ni! Mer vloggar Andrea, dem är bäst!!

 3. Vilma skriver:

  Gud vad snygg du var på galapremiären, såg när du gick in med Anton.
  Var bara tvungen att säga att du var så himla fin verkligen, sminket on point. Vågade inte stanna dig, men ville verkligen tagit ett kort eller fått en kram.
  Kramis!

  1. Men what är det sant haha! Gud vad glad jag blir, synd att du inte kom fra och sa hej. KRAM <3

 4. Elina skriver:

  Ni verkar vara ett så härligt par!

 5. Isabell skriver:

  Älskar dina vloggar!! Undrar bara vad typsnittet du använder dig av heter! Kram 🙂

 6. Johanna skriver:

  Brukar vanligtvis inte kommentera på bloggar men måste bara säga TACK för att du vågar vara dig själv och bjuder på dig själv i dina videos. När jag kollar på andra bloggare/vloggare så känner jag mig inte alltid glad efteråt; många målar ofta upp en fasad av ett perfekt liv genom att bara visa upp sig själva när de är fixade och bara filma det de gör som ser ”inspo” ut. Då känns det som att de lever i en annan värld, i ett annat liv som man själv aldrig kommer att uppnå och det är klart att man inte blir glad då. Men jag blir alltid glad av att kolla på dina vloggar och läsa din blogg. Du visar dig själv både när du är ofixad och fixad samt klipper inte bort ”fails” när du tappar kameran osv, utan gör det till en kul grej. Tycker du är så himla rolig och skön som inte bryr sig och vågar vara sig själv! Det är så mycket mer underhållande att se på. Cred till dig tjejen!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd