Träning

Träna med mig & Alice – VLOGG

Yeey! Här har ni en vloggliknande video från när jag och Alice tränade tillsammans här om dagen, vi får bestämma några övningar var så jag får testa på Alices typ av träning och hon min typ av träning. Check it out!

8 svar till “Träna med mig & Alice – VLOGG

 1. Marinda skriver:

  Gud vilket fint och bra gym! Vad heter det?:)

 2. josefin skriver:

  Mer sånna här videos!! Roligt att kolla och jag blev såå inspirerad 🙂

 3. Men åhh älskar dina videos!! 🙂

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

 4. S skriver:

  Gillade verkligen videon, mer sådana!!

 5. Elvira skriver:

  Hej Andrea! Tänkte fråga hur du får musiken till dina videos utan att upphovsrätten tar bort videon. Har nämligen fått en gopro och vill lägga på musik men vet inte hur man får tag i gratis musik som är BRA! :)<3

 6. Wendela skriver:

  Woo tack för inspo!! Ska iväg till gymmet nu och testa ert pass!

 7. Anonym skriver:

  Mer såna här videos!!

  1. Vad kul att du gillade den! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd