Inspiration

125. Höstpepp 2016!

733ded7b0b09285ba43bfc203c546b5e

Heej på er! Nu har vi nått slutet av Augusti och hösten börjar komma krypandes. Dock märks det inte av speciellt mycket i Stockholm då temperaturerna fortfarande är relativt höga. Men skolorna har ju börjat och folks semester har tagit slut och börjar jobba igen. Och i vanlig ordning så har vi ett avsnitt lagom till hösten fyllt med massor av pepp och inspiration. Vi pratar om negativa och positiva tankar, hur tankarna kan påverka ens vardag. Även om inspirerande citat, om våra mål för halvåret som ligger framför oss och självklart mycket mer. Om ni är sugna på att lyssna på veckans avsnitt så kan ni söka på ”Mathilda och Andrea” i appen Acast eller appen Podcaster. Om ni inte är sugna på att lyssna i en app kan ni ju lyssna i spelaren här nedanför! KRAAM!

9 svar till “125. Höstpepp 2016!

 1. Julia skriver:

  BÄST! Blev så redo för hösten nu! Älskar er

 2. Hej Andrea! Jag undrar bara vart du gör dina collage. Är det i Photoshop?

  1. Hej! Ja precis, alltid i Photoshop! 🙂

 3. Stina skriver:

  Så himla peppande avsnitt, nu är jag fansen redo för hösten!!

  1. Gud vad roligt! YEY!

 4. e skriver:

  Hej Andrea! Jättebra poddavsnitt! Ville bara säga att du inte är ensam med att känna oro över att åka till stan när man har problem med magen. Har själv IBS och haft problem med magen så länge jag kan minnas (är 20 år). Detta har lett till stor ångest hos mig, det begränsar en så otroligt mycket och jag klarar ibland inte ens av att sitta på en föreläsning. Blev iallafall bara glad när du nämnde det och att fler på något sätt har någorlunda liknande besvär som jag har.
  Har följt dig sedan 2011 och du har alltid varit min favoritbloggerska. Ha det bäst!! kram.

 5. Tova skriver:

  Andrea!!! Det här var ett av de bästa avsnitten någonsin!! Tyckte så mycket om eran energi och jag blev sjukt peppad på hösten! Jag älskade även att ni gjorde som en bucketlist eller mål som vi lyssnare kunde använda. Jag tycker det skulle vara såå kul om ni kunde göra en liten sådan mål-lista vid början av varje årstid! Skulle vara superkul att få lite ideer på vad man kan göra och bli peppad! KRAM<3

  1. Vad kul att du gillade det! Och tack så mycket för att du berättar det för oss, gör oss superglada. KRAM! <3

 6. Monika skriver:

  Hej! Jag lyssnade på ert avsnitt om jobb, verkligen så bra men tänkte bara att ni kanske skulle googla vad en tapetserare är också… 🙂 kram, älskar er podd! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd