Allmänt

Filmdag

DSC_1652DSC_1654DSC_1657

Igår sov jag hos Mathilda efter träningen och middagen. När klockan ringde imorse gjorde vi i ordning frukost (eller bara jag, Mathilda är aldrig hungrig när hon vaknar) och satte oss framför tvn. Inte allt för lång tid efter min frukost var uppäten så började vi spela in en video till Mathildas youtubekanal, en bakvideo. Jag var inte med i själva videon men agerade kamerakvinna och smakare 😉 Vi skämtade om att jag tog betalt i oreo cupcakes, sounds fair enligt mig haha! Nu är det i alla fall dags för oss att packa ihop och röra oss in mot stan för att spela in nästa veckas poddavsnitt! Puuusss

6 svar till “Filmdag

 1. anonym skriver:

  Någon som vet vart mathildas tröja är ifrån? 🙂

 2. Janina skriver:

  så fin mathildas shjorta är!

  1. Visst är den, älskar den!

 3. Ida skriver:

  Hej Andrea vill bara säga att allt det du gör är så sjukt inspirerande kram!

  1. Men åh tusen tack!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd