Allmänt

Green & fluffy

annonsma%cc%88rkning
dsc_3680dsc_3682dsc_3696

dsc_3690
dsc_3675

Jacka – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skjorta – LÄNK // Skor – Nike // Väska – Balenciaga

Nu förlänger jag ”black weekend” kan man säga. För nu får ni 20% rabatt om ni anger ”ANDREA20” i kassan hos NA-KD.com. Här ovanför ser ni mig i princip helklädd i nakd’s egna märken, bilderna är tagna igår på Bibloteksgatan. Gillar den här jackan sååå mycket! Vill ha en i svart och rosa också hehe.. Ni måste klicka er in på skjortan för mina bilder ger inte den rättvisa! Den har superfina vida ärmar!! <3

andrea20

14 svar till “Green & fluffy

 1. bella skriver:

  mysig jacka! så fin färg! 🙂

 2. Petra skriver:

  Så fin jacka! 😀

 3. bella skriver:

  Hej Andrea! Jag har två frågor som jag kom och tänka på när jag lyssnade på din & Mathildas höstpepp-podd från i höstas, då sa du att ett av dina mål under hösten var att bli lägenhetsägare, och nu är du det, hur himla härligt kändes det att det faktiskt hände när du då inte trodde det?

  Och det andra, nu kommer vi strax in i december och julmånaden, när tycker du att snön kan börja komma och det ska bli ett vitt lager på marken? Hos oss har vi cirka 5-10 plusgrader och inte alls någon snö i närheten..

  Kram

 4. Siri skriver:

  Så läckra bilder!

 5. Mathilda skriver:

  Hej Andrea! Du skrev att du ville ha en päls jacka i svart också, och jag har letat på hemsidan och hittar inte den fast i svart. Den finns inte där man väljer färg liksom. Menas det att den är slutsåld då?

  Kram

 6. Janina skriver:

  gud så snygg!

 7. Älskar också denna jacka! Något att önska sig i julklapp kanske.. Hmm 😀

 8. Johanna skriver:

  Så himla snygg!

 9. Karin skriver:

  Så snyggt med grön pälsjacka!! Men tycker den du har i din header är lite snyggare, visst är det denna –> https://na-kd.com/green-fake-fur-green ? Vill beställa den men vet inte vilken storlek… Brukar alltid ha samma storlek som dig och undrar vilken storlek du har i den! Älskar när du skriver ut i inlägget vad för storlek du har på allt du köper/beställer haha

  1. Hej Karin! Den jag har i min header är svart och är från en hemsida som heter Choies, köpt för flera år sedan. Den gröna jackan har jag storlek M i! 😀 <3

 10. Alexandra skriver:

  Så snygg outfit!

 11. Olivia skriver:

  Hej, jag undrar om jackan är så grön som på bilderna eller om du har redigerat den? För skulle vilja ha något annat än svart men om den är så grön som den är på bilderna vet jag inte om den kanske är lite för färgstark för mig, otroligt tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd