Allmänt

Blue on blue

annonsma%cc%88rkning
dsc_3731
dsc_3722
dsc_3719
dsc_3711

Mörkblå polotröja – LÄNK // Blå jeans – LÄNK // Vit skjorta med vida ärmar – LÄNK 

Hej på er och hoppas ni ha en bra dag. Själv har jag verkligen det. Började morgonen med ett seminarium/föreläsning hos Reklamombudsmannen med andra social media influencers där vi fick lära oss om reklam i sociala medier. Mer om det senare! Jag har ju ett samarbete med NAKD just nu i tre dagar där ni får 20% rabatt till och med imorgon om ni anger ”ANDREA20” i kassan. Här ovanför ser ni en av mina favoritlooks, blå jeans med mörkblå tröja och en skjorta som sticker fram lite, så avslappnat men snyggt! Gillar verkligen blått, borde klä mig i det oftare 🙂

Och hörni, måste passa på att tacka er! Tack för all respons kring mina julgransfunderingar, haha hade inte alls förväntat mig så mycket engagemang. Så himla roligt att ni är fler som funderat över hur man gör med gran när man flyttar hemifrån. Jag förstår verkligen om man tycker det känns onödigt då man kanske inte ens är hemma på jul utan hos sina föräldrar. Men jag känner verkligen att jag vill skapa lite egna traditioner och ha jul ”på riktigt” hemma hos mig och Anton också.. Så efter era kommentarer har jag bestämt att vi kör på en kungsgran hemma hos oss. Fatta att det är december imorgon!!!!

andrea20

29 svar till “Blue on blue

 1. Snygg du var i dessa färger! 🙂 Kul att det blir en kungsgran hos er, förstår hur du menar med att ni vill ha era traditioner, det är klart ni ska ha det! 🙂

 2. Liv skriver:

  Hej Andrea, har en snabb fråga om dina jeans – som förövrigt är huuur snygga som helst. Hur tycker du de är? Klarar nämligen inte av att ha supertighta jeans utan stretch utan vill ha väldigt stretchiga då jag jobbar på kontor och hade så gärna velat ha ett par. Men orkar inte beställa och behöva skicka tillbaka… you know the struggle

  Vill passa på att säga att du gör så himla bra jobb med alla sociala medier, kommenterar aldrig din blogg men har läst den sen du började och du blir bara bättre och bättre!! Kramar <3

 3. Jonna skriver:

  Duuuuu är så fin, herregud!!

 4. Lina skriver:

  Wow vilka fina bilder på dig! Jag kommenterar så sällan här, men kunde verkligen inte låta bli. Så snygg och så snyggt klädd!!

 5. Jonna skriver:

  Vad har du på dina läppar här?? Sååå snygg!!!

 6. Matilda skriver:

  Åhhh fina du! Den outfiten var verkligen så fin på dig <3

 7. Johanna skriver:

  Hej! Jag är ute efter en julklapp till min pojkvän och skulle vilja ha en personlig. Eftersom han är i lumpen nu skulle det vara fint att ge honom ett personligt smycke så han bär med sig mig fast vi inte kan ses varje dag. Jag själv tycker Jane Koenings Love tag smycken är jätte fina men passar det till en kille? Tänker isåfall kanske det mörkare silvret om det känns mer manligt? Eller har du något tips?
  Tack för en fin blogg!
  Kram J

 8. Julia skriver:

  Du är så himla fin och passar så bra i blått!! Längtat tills imorrn då din och mathildad kalender börjar ❤️❤️❤️

 9. Lovisa skriver:

  Har varit inne på att köpa de jeansen såå länge nu, men på na-kd:s hemsida är det ändå något med färgen som gör att de inte känns 100%. Men på dessa bilderna var färgen och slitningen såå himla snygg!! Skulle du säga att de ser ut som på dessa bilderna på riktigt, eller mer åt na-kds bilder håll? För det är den mörka varianten du har va? Du var riktigt mega snygg i outfiten och färgerna! Blev så inspirerad!

  1. Jag tycker dom är mer som på mina bilder är på nakd’s hemsida om jag ska vara ärlig! Kram <3

 10. Viktoria skriver:

  Så fin outfit!! Men såg en bild på dig och Mathilda idag, Lovisa barkman la upp en bild på er på sin snapchat. Jag älskade hennes tröja/blus hon hade och undrar om du vet vart den kommer ifrån?? En vit stickad med något vitt skjortliknande som hängde ut nedanför! Den var såå fin och skulle vilja ha en!! Tack för en bra blogg kram <3

  1. Den är från bikbok! <3 kram och tack!

 11. Filippa skriver:

  Vilken storlek har du på jeansen?? Kram

 12. Olivia skriver:

  Fyfan vad glad jag blev av den första bilden på dig, ditt leende kan göra en hel dag mycket bättre för mig! Och jeansen är ju to-die-for!! 🙂

  1. Men va??? VAD GLAD JAG BLIR <3 <3 <3 TACK!

 13. Alexandra skriver:

  Så fint! Vad mysigt med outfitbilder i soffan! Blir så inspirerad!

 14. Skitsnyggt!
  Och ja, helt sinnes. Det var ju nyss sommar??

 15. Anonym skriver:

  Snälla svar vart är det gråa mjukissetet ifrån i din senaste video? Vill såå gärna ha ett sådant!! Hade du kunnat länka?

 16. Isa skriver:

  Vad har du för storlek i tröjan?

 17. Tova skriver:

  Hej Andrea!
  Jättebra inlägg och snygg outfit, du gör ett så himla bra jobb! Jag undrar var din gråa polotröja som du hade på din snapchat med armejackan kommer ifrån? KRAM!

  1. Åh tack! Vad glad jag blir! Den är från H&M <3

 18. Ebba skriver:

  hej! undrar vart din ring är ifrån? 🙂 den är verkligen superfin!

  1. Jane Koenig! 😀 <3

 19. Ebba skriver:

  Hej Andrea! Vart kommer din ring ifrån? Den är verkligen superfin!!

 20. Tora skriver:

  Så himla snygg?????? Långt hår också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd