Allmänt

Event hos Swiss

dsc_3752
dsc_3739 dsc_3736 dsc_3749 dsc_3757 dsc_3742

Kolla vad drömmigt det var igår på eventet som Swiss hade!! Jag mötte upp Tove och Jennifer vid Stureplan och sen gick vi in till Swiss’s kontor som skulle berätta om sina nya produkter. Så förutom att få kolla in lite produkter som dom snart släpper fick vi även gotta oss i allt ni ser ovanför hahah.. Det bästa var nog ”hot chocolate station” där man kunde göra sin egna varma choklad med alla tänkbara tillbehör haha! Jag är verkligen en sucker för varm choklad med grädde. Ska i alla fall bli roligt att testa deras produkter (dagkräm, nattkräm och serum) då mina ansiktsprodukter nyss tog slut. Jag är ju egentligen inte så insatt i allt det här med krämer men vill ju bli det så jag kan ge min hud det bästa haha! 🙂

2 svar till “Event hos Swiss

  1. Anonym skriver:

    Skulle du vilka länka det gråa mjukissetet du har i videon ”sambolivet”? Sååå fint!

  2. Janina skriver:

    åhh så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd