Allmänt

Inspo till Nyårssminket

adlinks1

newyears

Nu är det 8 dagar kvar till nyårsafton. En kväll då många passar på att klä upp sig lite extra, kanske sminkar sig lite extra också om man tycker det är kul! Jag själv tycker att det är väldigt roligt att sminka mig även om jag inte är sådär superduktig haha.. Vill verkligen bli bättre! Bilderna nedanför är från Pinterest och wow vad jag vill kunna sminka mig som dessa tjejer alltså! I och med att jag inte direkt är något proffs låter jag dessa bilder inspirera er till vad ni kanske vill försöka efterlikna i alla fall haha! 🙂

plum

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

burgundy

1an // 2an // 3an

gold

1an // 2an // 3an // 4an

lashes

1an // 2an // 3an // 4an

Varje gång jag vill sminka mig lite festligare kör jag alltid på lösögonfransar, och alltid någon av dessa ovanför. Nu på sista tiden har jag kört på nummer 2 och nummer 4. Nummer 4 är varianten ”Bali” från min systers UF-företag! 🙂

3 svar till “Inspo till Nyårssminket

  1. Isabelle Gunnarsson skriver:

    Beställde din systers Bali-fransar för 2 veckor(!!!) sedan och har fortfarande inte fått dom. Har mailat och skrivit till deras företag på fb, men har ej fått någon respons 🙁 Kan du snälla meddela henne att kolla upp detta! Kram Isabelle

    1. Hej! Hon har mejlat dig för två dagar sedan. Kram!

  2. Caroline skriver:

    jag har lagt en beställning till din systers uf företag! Har tyvärr inte fått något svar via mail och hade verkligen velat ha dom levererade innan nyår 🙂 Jättefina iallafall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd