Allmänt

BUCKET LIST 2017 – 50 saker att göra 2017

bucketlist2017

Skänka mer pengar varje månad.

Resa minst 8 gånger under 2017.

Läsa/lyssna på 12 böcker under 2017.

Unna mig en spabehandling minst 5 gånger under 2017.

Bygga upp den perfekta basgarderoben.

Gå i terapi.

Börja med meditation eller yoga för att hitta ett inre lugn.

yoga

Alltid ha fint målade tånaglar.

Börja placera mina sparpengar i fonder och aktier.

Börja pensionsspara även om det är en liten summa varje månad.

Springa en mil under 1 timme.

Ha en vegansk vecka.

Gå till en spådam.

Starta aktiebolag

Äta mer vegetariskt än 2016.

vegna

Orka 100 kg i marklyft

Testa på någon ny träningsform.

Bjuda hem folk på middagar ofta.

Köpa två stycken trisslotter i månaden.

Resa någonstans ensam.

Svära mindre

Tatuera mig.

Skriva dagbok

Bli vigare

dagbok

Ha ett tydligare och mer disciplinerat jobbschema.

Delta i något lopp.

Kunna göra fem chins

Kunna göra fem pull ups

Fortsätta träna med personlig tränare.

Alltid försöka vara generös, omtänksam och positiv.

Unna mig någon fin pryl. 

va%cc%88skora

Ha hårinpackning en gång i veckan.

Spara lika mycket som jag gjorde 2016.

Bli bättre på att äta mer mellanmål.

Resa till:
– USA
– London
– Spanien (gärna Mallorca, Menorca, Barcelona eller Ibiza)
– Något ställe där man kan åka skidor!
– Dubai

resass

Resa med min syster

Resa med någon jag aldrig rest med förut

Sälja mer saker jag inte använder.

Köpa mindre bubbelvatten och använda min sodastream istället.

Bli “klar” med lägenheten.

Kolla på fler dokumentärer än vad jag gjorde 2016.

Se Star Wars för första gången.

Ha läskförbud igen som jag hade i september & oktober 2016.

Starta någon form av insamling/göra något för välgörenhet.

Ha en internet detox på två dygn.

Nå 80 000 prenumeranter på Youtube.

Använda mina glasögon när jag sitter framför datorn.

Hoppa från en klippa ner i turkost vatten.

Bli bättre på att plocka undan efter mig, hålla ordning i lägenheten.

Tänka på tre positiva saker som hänt under dagen innan jag somnar.

positive

Det var mina 50 mål med 2017! Känns faktiskt riktigt skönt att ha skrivit upp, nu kan jag liksom gå tillbaka till den här listan och liksom bocka av det jag gjort eller få inspiration till vad jag ska göra med livet haha! 🙂

Vad står på er bucket list? Antingen innan ni dör eller inför det nya året!

47 svar till “BUCKET LIST 2017 – 50 saker att göra 2017

 1. Bella J skriver:

  Jättebra lista verkligen!! Är verkligen SÅ BRA att du visar andra att de inte bara måste ha saker som är materiellt eller annat som kostar pengar på sin bucketlist! Utan även god hälsa både fysiskt och mentalt! Tror vi behöver mer positivt tänkande om sin omgivning och sig själv 2017. Därför jag älskar dig som offentlig person, du känns mer relatabel och personlig än andra. Så fortsätt vara du för du äger!! Kramar

  …Och börjar prenumerera dig på youtube nu så blir du iallafall en person närmare ditt mål;)

  1. Tack så mycket, vad kul att du gillade den. Ja dom punkterna som handlar om mående, mat, kroppen och träning är ju dom absolut viktigaste! Blir så himla glas för dina fina ord, tack! <3

 2. Lovisa skriver:

  Hej Andrea! Vill bara säga att jag verkligen uppskattar sin blogg samt att jag tycker att majoriteten av dina mål verkar supervettiga. Vill nu inte låta som en tråkig moraltant, men alltså det är så sjukt mycket att resa 8 gånger på ett år! Med tanke på klimatförändringarna så är det ju extremt ohållbart om alla skulle leva så. Tänker också speciellt på resmålet Dubai. Är det inte ganska kontroversiellt att vilja åka dit med tanke på hur deras statsskick ser ut och så vidare? Landet styrs ju typ av sharialagar och är väldigt odemokratiskt. Såklart ett vackert land och så vidare men tveksamt om man vill stödja de värderingar som landet är byggt på. Du får jättegärna strunta i denna kommentar och åka till Dubai ändå, vill liksom inte hoppa på dig personligen med detta, utan mer det faktum att många reser till länder med skeva värderingar där Förenade Arabemiraten bara är ett av många.

  1. Caroline skriver:

   Dubai är en helt fantastisk plats! 0 kriminalitet och jag har aldrig känt mig så trygg på ett ställe som i just Dubai. Alla platser har plus och minus? Förstår inte riktigt vad du vill komma fram till? Alla som bor i Dubai och är gästarbetare får ett jobb direkt. Vill man inte jobba flyttar man därifrån? Det är ett muslimskt land och gör en man och en kvinna något olagligt offentligt så straffas kvinnan, ja. Då gäller det att läsa på och inte taffsa på varandra och kyssas offentligt! Då behöver man inte heller straffas. Muslimskt land och då följer man deras normer om man väljer att resa dit. Vilket man bör göra för det är helt underbart ställe! Inget kommer att hända om man tänker på att bete sig och visa respekt.

   1. Sara skriver:

    Handlar väl mer om ifall man vill stödja ett sådant land. Du säger det ju själv, ”kvinnan straffas” så oavsett om man själv läser på och därmed själv inte drabbas så kvarstår ju problemet att det är ett odemokratiskt och ojämlikt land.

  2. emilia skriver:

   Lovisa det är ju väldigt individuellt om att resa 8 ggr på ett år är mycket eller inte.. För under november/december var jag i marocco, madrid, schweiz och finland två gånger.. Ja, då känns ju inte 8 ggr på ett år så himla mycket heller om du förstår vad jag menar. Så allt är relativt.

 3. Tarn skriver:

  Vore roligt om du startar en bloppis snart. Dina kläder är så fina. Kram <3

  1. Kommer faktiskt sälja kläder nästa vecka tror jag 😀 <3

 4. Petra skriver:

  Mår du verkligen bra av att ha så många saker du ska klara av? Hade jag gått efter din bucketlist hade jag haft konstant press på mig och snarare mått dåligt över det.

  1. Då tänker vi verkligen olika. Jag blir snarare mer taggad och peppad på livet än någonsin. Detta är inga måsten, inga löften, det är saker jag skulle tycka vara roligt att uppnå: inget jag lovar mig själv och sen kommer bli besviken om jag inte lyckas. Det är superlätt att lista 50 saker man skulle vilja göra under ett år. Om jag kan kryssa av 10, 20 eller 50 av dessa punkter spelar inte så stor roll. Tycker bara det var skönt att skriva ner en lista på saker jag skulle vilja göra! Kram

 5. Ebba skriver:

  Hej Andrea!
  På din bucketlist står det att du ska tatuera dig, vad har du tänkt att tatuera?
  Kram och tack för en jätte bra blogg.

  1. Hahah ingen aning! Vill bara go loco 2017 så det får bli vad det blir tänker jag helt enkelt.. Tack så mycket, blir så glad!! <3

 6. Anna skriver:

  Fick massa inspiration av denna lista!! Men reagerade precis som någon annan i kommentarerna över att jag (personligen såklart) skulle må dåligt och känna stor press av listan om jag var du… Reagerade speciellt på att du har satt specifika antal på många saker. Tankesättet att du vill ”resa mer” eller ”läsa mer böcker” kanske skulle vara mer hälsosamt?<3 Sen om du då reser 9 gånger eller 5 gånger och läser 15 eller 10 böcker kanske inte spelar så stor roll? Sedan vet jag såklart inte hur du fungerar och tänker och du gör ju precis som känner. Kram fina du!!

  1. Jag känner faktiskt tvärt om! Jag tycker snarare att det är skönt att ha något konkret att sträva emot. Sen om det blir 12, 4 eller 26 i slutändan spelar inte så stor roll! 🙂 Som sagt, alla är vi olika. Kram på dig <3

 7. Sara skriver:

  Får ångest bara av att läsa alla dina mål. Låter inte bra alls

  1. Lova skriver:

   Varför tycker du så? Känns det som för många mål?
   /Nyfiken och konfunderad

   1. Undrar samma sak haha 🙂

   2. Sara skriver:

    Det är sjukt många mål. Men läste sedan i kommentarerna att det inte var så noga att hinna med alla och att om man han med 10 eller 20 så är man nöjd. Så det lät ju mer sunt 👌🏼 jag skulle känna press.Medans andra får motivation. De är ju så det funkar, alla är olika 🙂

 8. Janina skriver:

  Vilken härlig och inspirerande lista! Kan verkligen rekommendera att börja yoga. Det kan ta ett tag att hitta i det och det finns så många olika former, men när man väl tittat det som passar en själv är det magiskt. Jag kör mest yinyoga och det kan jag verkligen rekommendera! 🙂

  1. Tack så mycket, vad kul att du tyckte om den. Ja, jag lär väl börja på mitt gym och om jag verkligen gillar det kanske jag börjar på någon yogastuido eller liknande 🙂

 9. Tova skriver:

  Åh vilken underbart inlägg Andrea!! Du är en så bra inspirationskälla och jag önskar dig ett riktigt bra år! KRAM

  1. Åh tack!! <3 <3 Detsamma <3

 10. Emm skriver:

  Vad vill du tatuera?:-)

  1. Haha ingen aning, något förslag? <3

 11. Matilda skriver:

  Inspirerande lista, love it! Du har med att du vill resa själv, det är något jag också funderat mycket över. Har du tänkt något på var och hur länge du hade velat resa? Kram!!

  1. Tack! Förmodligen inte mer än en vecka.. Men bara ta lite tid för mig själv. Inte för att träffa nya människor och se världen utan mer för att slappna av och bara fokusera på mig själv typ. Kram <3

 12. Johanna skriver:

  Kul lista! Mycket vettiga och inspirerande saker! 🙂 Ska bli kul att se hur många punkter du hinner med under året 🙂

  1. Ja verkligen! Ska bli kul att se vad man hann göra och inte i slutet av året 🙂

 13. C skriver:

  Såå bra bucketlist! Jag vill bland annat ta körkort 🙂

 14. Isabella skriver:

  Åh vilken underbar lista! Sån jäkla pepp man fick inför det nya året! Tack för en otroligt bra blogg ännu ett år. Kram på dig😃

 15. Vilken toppenlista 🙂 Främst på min bucketlist för detta året är att ”ta hand om mig själv” mer och lägga mer tid på det. Det inkluderar äta mindre kött; äta nyttigare, träna regelbundet utan att tröttna efter nån vecka, gå på massage och spa och umgås med människor som man blir glad av. Sen att våga ännu mer än 2016 även fast det var ett år då jag tog stora kliv i mitt liv. Tänker på att jag kanske ska börja plugga, och verkligen våga börja. Är så rädd för att det kan bli fel, men helt ärlig, vad kan hända? Ingenting haha! Det är i så fall för min del bara att flytta hem igen liksom :).

  Kram och lycka till med dina mål! <3

 16. Elin skriver:

  Guuu Andrea jag ÄLSKAR listor som denna!! Tack för grym inspooo!! Blir så himla peppad till att skriva ihop min egen nu när jag läser din, liksom även de minsta saker gör så mycket! Har börjat skriva på en lista men tänker att jag ska skriva ihop hela nu i veckan! Önskar dig ett superbra år <3

 17. Elin skriver:

  Vilken underbar bucket list!! När jag läste blev jag supertaggad och inspirerad till att göra en egen lista inför året. Jag ÄLSKAR att skriva listor och gjorde en bucket list inför hösten 2016, hjälpte verkligen att ta sig igenom hösten. Tycker verkligen att du är såå inspirerande!! Kram

 18. Elin skriver:

  Vilken underbar bucket list!! När jag läste blev jag supertaggad och inspirerad till att göra en egen lista inför året. Älskar verkligen listor och skrev en bucket list inför hösten 2016. Det hjälpte verkligen att ta sig igenom hösten. Kanske snor några punkter från din lista, tycker verkligen att du är så inspirerande!! Kram<3

 19. Elin skriver:

  Tror jag råkade skicka två lika kommentarer, sorry!

 20. Linn skriver:

  Älskar listan! Blev så inspirerad. Har du kollat på någon speciell destination för skidåkning? Har själv kollat på alperna lite, har du något tips? Ha ett riktigt bra år fina du, kram

 21. Linn skriver:

  Älskar listan! Blev så inspirerad. Har du kollat på någon speciell destination för skidåkning? Har själv kollat på alperna lite, har du något tips? Ha ett riktigt bra år fina du, kramar

 22. Therese skriver:

  Du gav mig så mycket inspiration, tack! Skulle varit kul om du uppdaterade med ett blogginlägg och berättade när du klarat av fem av målen och sedan uppdatera igen vid ytterligare 5 mål avklarade, hade varit roligt att läsa. Kram.

 23. Josefine skriver:

  Tycker det var en superbra lista! Både saker som faktiskt kostar en del och som inte uppfylls så ”enkelt”, men även sådant som inte kostar i pengar.
  Sen står det ju ”saker jag VILL göra” inte ”ska/måste”. Gör du dem inte i år kanske de kan hänga med nästa år 🙂

 24. Frida skriver:

  Vilken inspirerande bucket list! Det som står på min bucket list är:
  Kunna gå ner i spagat
  Äta mer vegetariskt
  Bli bättre på att ta hand om mitt hår

 25. Karolina skriver:

  Berätta om din planerade basgarderob! Vill veta exakt allt om den för jag har inga bra baskläder alls och du äger ju!

 26. Emma skriver:

  Vilken lista! 🙂 Vart redigerar du dina bilder, gör collage osv?

 27. Klara skriver:

  Jag har också som mål att läsa fler böcker under 2017, kan inte du skriva om de böckerna du läser, jag kan behöva tips!

 28. Ella skriver:

  Hej Andrea! Tyckte listan var superbra och inspirerande men har en liten fråga, jag menar absolut inget illa men jag skulle mest vilja höra dina synpunkter ang detta. Du skriver att du under 2017 vill resa till Dubai, är du när du skriver inlägget då medveten om hur trasigt landet är under dess polerade yta? Landets regler angående exempelvis kvinnor och transsexuella? Landets historia och uppbyggnad? Jag skulle själv aldrig vilja stödja ett land som har alla dessa baksidor och därför skulle jag verkligen tycka det var interesant att höra om varför du vill det. Kram

 29. Marina skriver:

  Grym bucketlist!!!! Inspirerande! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd