Allmänt

Outfit – black on black

DSC_5075-2DSC_5090DSC_5120 DSC_5114DSC_5081-2 DSC_5094

Skor – Scorett // Väska – Givenchy // Jeans – LÄNK // Jacka – Zara // Blus – H&M

Såhär såg jag ut i fredags, tog en liten paus under helgen från bloggen då jag känt mig lite krasslig men nu är jag tillbaka 🙂 Tycker verkligen om att klä mig i helsvart, kanske inte det roligaste men bekvämt. Det kan liksom inte bli fel när man klär sig i helsvart. Nu ska jag i alla fall ner i källaren för att se hur arbetet med att få bort vattnet har gått. Har köpt massor med plastbackar där jag ska ha mina kläder i fortsättningen men vill ju inte ställa ner dom om det fortfarande är fuktigt där nere liksom. Vi hörs lite senare <3 <3

12 svar till “Outfit – black on black

 1. Lina skriver:

  Ännu ett tips är att fixa sådana ”lastpallar” att lägga som ett golv under kartonger mm. Då lyfts grejerna upp några centimeter, tips tips tiiips;)

 2. Sofie skriver:

  Så snyggt!!

 3. Alexandra skriver:

  Jättesnyggt! Är också inne i en period då jag nätan bara klär mig i svart. Jag älskar det!

 4. Matilda skriver:

  Så himla fint!!

 5. Anonym skriver:

  Så himla fint

 6. Nelly skriver:

  Men vad snygg du är! Den där stilen passar dig verkligen!

 7. Sara Pettersson skriver:

  Så snygg outfit verkligen!! Love it!

 8. Johanna skriver:

  Riktigt snygga skor! 🙂

 9. Petra Nordqvist skriver:

  Älskar hur det bryts av med skorna!

 10. Therese skriver:

  Använder du 85 mm lensen till dessa bilder ? Jätte fina bilder!

 11. Mathilda skriver:

  Hej! Jag tänkte ställa en fråga till din Veckans frågor. Jag går i gymnasiet och har nu gått en termin utav ettan. Så jag har fortfarande ganska lång tid kvar. Jag har kommit riktigt nära en kille som går i min klass. Jag tror att han tycker om mig. Men jag vet inte riktigt om jag tycker om honom. Vad tycker du om att vara tillsammans med någon i samma klass? Har du några tankar och tips?? Om jag börjar gilla honom, ska jag köra ändå?
  Din blogg är super bra, kraaaam

 12. Jonna skriver:

  Hej! Jätte fint!
  Är jackan varm? Är det mer vinterjacka eller kan man ha den tidig vår med? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd