Allmänt

VÅRIGT

samarbetenakd
wanitesDSC_5628 DSC_5643
Klänning – LÄNK // Örhängen – LÄNK

DSC_5664
DSC_5655Blus – LÄNK // Kjol – LÄNK

11 1an // 2an // 3an

22
4an // 5an // 6an

33
7an // 8an // 9an  

44410an // 11an // 12an

Som jag nämnde igår jag just nu ett samarbete med NA-KD.com där ni får 20% rabatt på ett helt köp om ni använder koder ”ANDREA20” i kassan. Här ovanför ser ni några av mina vårfavoriter. Nummer 10 var dom klackskorna jag visade på Snapchat igår som var så bekväma, nummer 12 är typ dom klackskorna jag använt allra mest av alla mina klackskor just pga bekvämligheten.

Happy shopping! Koden gäller i ett dygn framöver, alltså till fredag förmiddag <3

14 svar till “VÅRIGT

 1. Anonym skriver:

  Hej Andrea, du är så himla fin både in och ut! Men jag undrar en sak, skulle ni kunna ta upp ämnet ångest i er podd? Skulle betyda så mycket. Har nämligen en jobbångest som heter duga då jag jobbar på mcdonalds. Har ångest över hur folk kollar ner på en när man säger att man jobbar där, så hur ser ni på det yrket? Absoluut inget jag vill ha i framtiden men har jobbat där i två år sen efter studenten. Vill bara höra era åsikter om det jobbet sen om ni själva upplevt ångest då det kan bli bättre av att höra någon annan prata om det.
  Love u guys, kram!

  1. N skriver:

   Hej! Är ju inte Andrea men tänkte svara ändå. Jag jobbade på McDonalds i 6 månader efter studenten (höll inte ut längre) och jag förstår verkligen vad du menar med jobbångest. Jag hatade det av hela mitt hjärta, kunderna var extremt otrevliga, chefen var dum i huvudet och jag kände mig så värdelös.
   Jag säger inte att Mcdonals är en dålig arbetsplats men den jag jobbade på var det. När det gäller jobb så måste man ju börja någonstans och man kan (oftast) inte börja i toppen, det är jättebra att ha den jobberfarenheten som McDonalds ger.
   Mitt tips är dock, säg upp dig!
   Kram <3

 2. Caroline skriver:

  Vilken storlek har du i jeanskjolen du har på dig? Snälla svara så jag vet vilken storlek jag ska ta för vi är typ lika långa och har ungefär samma kroppsstorlek 🙂

  1. Hej! Jag har storlek 38 😀 <3

 3. E skriver:

  Tkr det är lite tråkigt att du har 5 reklaminlägg/samarbetsinlägg på raken, vore bättre om du kan blanda inläggen lite bättre nästa gång! 🙂

  1. Hej Emilia! Jag har ”bara” tre i rad, resten är inlägg med reklamlänkar dvs inga samarbeten. Förstår dock att det blev mycket nu, det tycker jag också. Det är tyvärr lite svårt för mig att styra när inläggen ska upp då företaget ofta har tydliga önskemål oavsett vad jag har innan eller efter. Men som sagt, jag håller med dig men det blev tyvärr så den här gången. Kram och tack för konstruktiv kritik utan otrevlig ton, inte så vanligt nämligen haha! <3

 4. MAJA skriver:

  Hur är kjolen i storlek??? Sååå fin!

  1. Normal men det är ju en tight passform så ta en storlek större om du velar mellan två stycken! <3

 5. Paulina skriver:

  Damn gurl!!!!! Du passa sååå himla bra i den där kjolen. Önskar man själv kunde fylla upp sånna plagg lite bättre, men får väl kötta på gymmet haha. Har aldrig kommenterat här förut men kunde inte låta bli nu hahah<3 kram fina kloka du!

 6. Cajsa skriver:

  Hej Andera! skulle inte du kunna göra ett inlägg om studentklänningar och annat inför studenten ? 🙂
  kram<33

 7. Elsa skriver:

  vilket filter använder du i första bilden? letat sååå länge.

  1. Det är inget filter, har redigerat i lightroom. Kram

   1. Elsa skriver:

    tack så mycket! <3

 8. Anonym skriver:

  Hej! Ringen du bär på andra bilden är sååå fin!!! Var kommer den ifrån? 🙂 Tack för ett svar, kram 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd