Allmänt

Min hudvårdsrutin

ANNONS: VIDEON OCH INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED CETAPHIL

Hudvård har ju varit ett ämne vi diskuterat lite på sistone i bloggen och därför blev jag så glad när Cetaphil hörde av sig till mig och frågade om jag ville testa deras produkter och göra ett samarbete. Ni vet ju att jag har supertorr hy så jag är alltid ute efter nya produkter att testa så det var en perfect match som man brukar kalla det. Och det har verkligen funkat bra för mig under dom här veckorna jag använt produkterna, blivit så mycket mindre torr både i ansiktet och på kroppen. I videon ovanför får ni i alla fall se min hudvårdsrutin och följa mig under en väldigt vanlig och lugn dag mitt i livet.

Mer info om Cetaphil och deras produkter hittar ni på Cetaphil.se eller facebook.com/CetaphilSverige 

____________________________________________________________________________________

Förresten! Jag vet att det varit få osponsrade videos på sistone. För egentligen är det inte så många sponsrade videos utan det är mer att jag inte gjort så många videos över huvud taget så det blir ändå en stor procent sponsrade liksom. Jag vet att ni är några som skulle tycka det var roligt med fler icke sponsrade och jag hör er, ska verkligen försöka bli bättre på det. Jag försöker ju dock alltid göra så ”vanliga” videos som möjligt även om det är ett samarbete, precis som videon ovanför. Har ingen sponsrad video inbokad på ganska länge, kommer ju vlogga när jag är i Karibien så ni vet! 🙂 

13 svar till “Min hudvårdsrutin

 1. Milaela skriver:

  Ett tips bara!! om man har sträckt en muskel ska man inte använda en flamroller för då kan du göra sträckningen ännu större och kraftigare..
  puss på dig

 2. Elin skriver:

  Bästa tips inför uppkörning och teoriprov? UNDERBAR blogg! Kram

 3. Elin skriver:

  Hej! En rolig fråga till din frågestund: kan du teckenspråk? Om inte, skulle du vilja lära dig det?

 4. Hanna skriver:

  Fråga till video: tips för att få najs fredagsfeeling ? Roliga saker att hitta på en lördag? Bloggar du läser? Hade du velat jobba utomlands? Ser du dig som liberal :))? Bästa ungdomsförbundet -> www. LUF.se Hihi

 5. Felicia Hulén skriver:

  Jobbar du på dig själv varje dag? Isåfall med vadå? Vad anser du att du behöver bli bättre på?

 6. Wilma skriver:

  Frågor till din frågevideo: Hej! Om du inte jobbade med blogg och sociala medier, vad skulle du då jobba med? Och har du bara jobbat med blogg och sociala medier, eller jobbade du någon annanstans innan det? Sen undrar jag om du har ett sockerberoende, jag själv har ett ganska stort sockerberoende och undrar om du kunde nämna några nyttiga snacks som man kan äta istället för godis och chips. Både du och din blogg är bäst! Kram 🙂

 7. J skriver:

  Men klart du ska göra sponsrade videos som du får betalt för!! Hallå detta är ju ditt jobb, du ska inte behöva be om ursäkt eller stå tillsvars för att du gör sponsrade videos. Du gör säkerligen bara samarbeten du tror på och då är det ju bara bra att du sprider produkter, märken etc. Fortsätt som du gör finis, du är grym och alltid så jävla rolig i videoformat. 🙂 Kram på dig!

 8. Fanny skriver:

  Fråga till frågevideo: äter du typ proteinpulver eller någonting för att få bättre resultat på träningen? Varför/varför inte isf? ☺️ Du är en så himla inspirerande person!! Kram ❤️

 9. Anonym skriver:

  Vad ska du och Alicia göra i Barcelona? Vad vill nu se osv:)

 10. Lisa skriver:

  Jag tycker det är helt okej med sponsrade videos och inlägg, bara man får in de på ett bra sett och att du själv gillar produkterna/företaget. Typ som flyttvloggen och du har kläder från N-KD och du gör ett samarbete! Kramis

 11. Anonym skriver:

  cetaphil testar på djur…

 12. Molly skriver:

  Har du några tips på hur man fixar en bra 18-års fest?

 13. Klara skriver:

  Till frågevideo: Vad var ditt första intryck när du träffade Mathilda och Anton?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd