Allmänt

Vardagsrummet: Soffan

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK FRÅN ELLOS

Nu har jag visat upp hela vardagsrummet ordentligt förutom själva delen där soffan står så tänkte att det var dags för det nu. Om ni missat dom två tidigare inläggen om vardagsrummet så länkar jag dom här precis nedanför. Har försökt nämna vart allt är köpt någonstans men undrar ni något är det bara att kommentera inlägget så svarar jag på era frågor där! 🙂

Inlägg 1 // Inlägg 2 

DSC_5905
Soffan fick vi av Mamma och Oskar som ville ha en ny soffa. Den här från Mio men vet inte om den fortfarande säljs, den är ju några år gammal! Kuddarna är från (f.v) H&M, Svenskt Tenn, H&M, Ikea, H&M!

DSC_5919
Matta – LÄNK. Förresten, alltså jag kan inte sluta titta på vårt golv. Det är så fantastiskt vackert, helt sjukt. Det blev verkligen den PERFEKTA nyansen enligt mig.

DSC_5914DSC_5915
Tavlorna är från Desenio.
DSC_5912
Gardiner från Åhléns!

DSC_5910 DSC_5911
Ljuslyktorna är från H&M, underläggen från Svenskt Tenn. Bordet är från Chilli!

DSC_5904
Lampan är från Clas Ohlsson!

5 svar till “Vardagsrummet: Soffan

 1. Anna skriver:

  Jag är lite förvirrad, om inlägg innehåller reklamlänkar, är inlägget sponsrat/i samarbete med ett företag då? 🙂 För övrigt tycker jag att tavlorna var jättefina! 🙂

  1. Hej! Nej det är det inte. Såhär funkar det: reklamlänkar är länkar jag tjänar pengar på. Om ni klickar får jag en summa per klick eller en viss antal procent av det ni köper. Det är ingen som bett mig att skriva dom här inläggen, men i och med att jag ändå tjänar pengar på det så räknas det som reklam och därför ska jag enligt Reklamombudsmannen informera läsarna tydligt att inlägget innehåller reklamlänkar. Annars skriver jag ”Inlägget är en annons/i samarbete med XXXX” om det är ett samarbete liksom! 🙂

 2. Anonym skriver:

  Hur upplever du att det är att rengöra matten? Fastnar det mycket smuts eller går det bra att rengöra?
  Sen undrar jag om du kan länka om till er guldiga taklampa i vardagsrummet, länken du lagt funkar intr..

 3. Caroline Kempe skriver:

  Så fint det är! Älskar att det är så färgkodat & stilrent! 😀

 4. Isabelle skriver:

  Vilken färg har du på mattan? 😃 Creme/brunt eller vit/grå? Såå fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd