Allmänt

STÖRSTA HÅRFÖRÄNDRINGEN NÅGONSIN

INLÄGGET INNEHÅLLER EN ADLINK

..för mig alltså haha!

FÖRE / EFTER

 HOLY MOLY!!! Ni förstår inte hur stolt och modig jag känner mig. Jag har gått hos Elin sedan 2013 tror jag och jag har under alla dessa år inte vågat göra någon megastor förändring. För vissa kanske detta är vardagsmat men för mig är detta verkligen en stor grej. Det roliga är att jag inte riktigt hade planerat vad vi skulle göra när jag kom dit. Funderade ju som varje gång på om jag ska våga klippa av en del för att fräscha till allt men inte var inte säker.. Helt plötsligt sa jag bara ”kör, orkar inte tänka och vela mer vad är det värsta som kan hända?”. Jag hade verkligen panik över mitt hår innan som ni ser på före-bilden.. Jag har inte klippt eller färgat håret sedan Juli. Det har hållit sig relativt bra men nu när jag var utomlands så kan man säga att det blev halvt katastrofalt.

Jag tog upp en hårslinga från golvet och försökte uppskatta hur mycket vi klippte som mest, tror seriöst att det var 12-15 cm haha. Så stört. Förutom klippningen så slingade Elin och tonade ner det gula (och orangea hehehe) och färgen känns som vanligt perfekt. Känner mig verkligen så himla fin i min nya frisyr, tycker jag ser lite kaxig och cool ut samtidigt som jag känner mig lite gulligare än i mitt gamla. Låter lite oklart men summan av kardemumman är att jag är SJUKT nöjd.

Elin är inte bara min vän och min frisör, hon driver också en av Sveriges största skönhetsbloggar  på Metro där hon skriver mycket om hår, trender, recensioner, smink m.m. Hon är så jäkla duktig, blir så inspirerad av henne! Hon har tyvärr inga luckor för nya kunder (hon har varit fullbokad i typ två år!!) men ni hittar som sagt massor av tips på hennes blogg. Och om hon släpper en lucka så är det på bloggen eller hennes insta hon går ut med det! 🙂

Tröjan hittar ni HÄR!

44 svar till “STÖRSTA HÅRFÖRÄNDRINGEN NÅGONSIN

 1. Emma skriver:

  ÅÅÅÅÅÅ SÅ FINT ANDREA!!😻😻😻

 2. M skriver:

  Men va snyggt!!!! <3

 3. Therese skriver:

  Alltså WOW!!! Vad fin du blev!

 4. Ååh, SÅ snyggt!

 5. Tanja skriver:

  Ommggg va snygg!!

 6. Hedvig skriver:

  JAG DÖÖÖÖÖR <3 alltså WOW vilken förändring och så himla fint!!!! <3

 7. Jennifer skriver:

  JAG DÖR VAD SNYGGT!! nog för att du är vacker allt men wooooow <3

 8. Sofi skriver:

  Men alltså WOW!!!!! Så snyggt verkligen!!

 9. My skriver:

  Sååå snyggt!!!!!

 10. Emilia skriver:

  Men herreguuuud vad snyggt!!!! Wow Andrea!

 11. Malin skriver:

  Snyggt!!! Kan du inte göra en ny video på hur du tänker du stylar håret med locktänger osv. Nu när du klippt det 🙂

 12. Lisa skriver:

  Vad fint!! Vad fick du betala för en sånhär fin makeover??? <3

 13. Frida skriver:

  Så fint!!! Du passar verkligen i det 🙂

 14. Anna skriver:

  Sjukt snyggt! Du passar verkligen i den frisyren och den kalla färgen på håret!

 15. Julia skriver:

  Brukar typ aldrig kommentera, men nu var jag tvungen! Sååå fräscht och himla snyggt!!

 16. Anonym skriver:

  Sååå fint! =) Du är så snygg!

 17. Matilda skriver:

  Alltså wooow vad fint det var på dig!!

 18. Linda skriver:

  Åååååh blev SKITSNYGGT verkligen!! <3

 19. Alice skriver:

  Men ÅH vad fint!!!! Verkligen perfekt till våren också😍 Älskar!

 20. Elsa skriver:

  Wow, så himla snyggt och passar dig perfekt!!

 21. minna skriver:

  SÅ SNYGGT!!!!!!!

 22. Sara Larsson skriver:

  MEN JAG DÖR VAD SNYGGT????? Passar dig superbra!

 23. Sofie skriver:

  Wow vad snyggt det blev!! Passar dig sjukt bra!

 24. Hanna skriver:

  Men WOW!!! Så jävla snyggt 😍

 25. Emma skriver:

  åh så fint! Vilken storlek har du i tröjan? 🙂

 26. Marja skriver:

  Så jädra dösnyggt!!! Passar dig jättebra!!

 27. Fredrika skriver:

  Wow!
  Jag ska göra samma förändring nästa vecka och detta får mig att bara vilja köra direkt. SJUKT SNYGGT

 28. Frida skriver:

  WOW!! Helt rätt! <3

 29. Jonna skriver:

  Varför du ej gjort detta tidigare är ju frågan. Herregud vad snyggt!

 30. Linda skriver:

  Vad fint ditt hår är! Blir också sugen på att klippa av mig håret! Hihi! Undrar vars dina snygga örhängen är ifrån? Kram

 31. Alexandra skriver:

  Åhhhh! Det blev så himla fint!

 32. Åh men du så himla fiint! Du passar ju grymt bra i den färgen och längden, Ytterst bra val!!

 33. Sanna skriver:

  asså OMG vad snyggt, passa dig så jäkla bra!!!

 34. C skriver:

  Såååå fint! <3

 35. Carro skriver:

  Oj va snyggt. Du passade verkligen i det 😀

 36. Olivia skriver:

  Så jäkla fräscht!!!

 37. Louise skriver:

  SÅ FINT OCH SNYGGT

 38. Julia skriver:

  Åh du är verkligen så himla fin, inte bara i håret utan hela du!! Personligheten ingår också såklart, så äkta och go! Ha en fin kväll, KRAM!!

 39. Anonym skriver:

  Åh sååå snygg längd!! Passar dig otroligt väl, du ser såååå söt ut

 40. Hanna skriver:

  Så jäkla snygg!!!

 41. Beatrice skriver:

  SÅ snyggggttt 😀 Passar dig så bra!

 42. Sara Pettersson skriver:

  Alltså WOW såå snyggt!!

 43. Tilda skriver:

  Undrar vart du köpt dina fina örhängen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd