Allmänt

Vlogg – Klipper av mig håret!

Äntligen en ny video uppe på youtube. Har haft det lite kämpigt med tuben haha. Innan jag åkte spelade jag in en video där jag svarar på era frågor från frågestunden jag hade här om veckan men det blev sååå fult ljus och det kom jag såklart på när jag redigerat klart.. Sen på Curacao hade jag tänkt att vlogga men jag kände verkligen inte för det, ville bara slappa till 110%. MEN nu är jag i alla fall här med en ny video som jag hoppas att ni uppskattar. Det är en helt vanlig vlogg där ni får följa med mig under en dag mitt i livet. Går till tandläkaren, berättar om när jag senast ringde 112, om att jag trodde att grannens bebis var död, klipper typ 10-15 cm av mitt hår osv osv osv. Hope you’ll like it!

5 svar till “Vlogg – Klipper av mig håret!

 1. Sofie skriver:

  angående bebisen, usch hade också velat veta hur det gått! när du sa att du sett bebisen, alltså börja nästan grina :’) blödig som man är, haha…

 2. Lisa skriver:

  var har du köpt örhängena?

 3. Matilda skriver:

  Hut lång är du och vilken storlek har du i den rosa tröjan? Jag funderar på om jag ska köpa den nämligen då tänkte på ungefär vilken storlek. Är 178 och brukar oftast ta M i tröjor, men kan ha S ibland.

 4. Fanny skriver:

  Hej Andrea!
  Visst kommer jag ihåg rätt att du testade Hairtalk? Varför slutade du med de? Funderar själv på testa så hade varit kul att höra dina tankar om din upplevelse. Kram!

 5. Sara skriver:

  Superfint läppstift! Vad heter det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd