Allmänt

HAUL – Mina senaste inköp!

 

En ny video är uppe på min youtubekanal! Jag visar upp mina senaste inköp, hoppas ni gillar den! 🙂

9 svar till “HAUL – Mina senaste inköp!

 1. Linnéa skriver:

  Är jeansen stora i storleken? Vad har du för storlek? 🙂

 2. Petra Nordqvist skriver:

  Jättehärlig video, som vanligt! 😀

 3. Emma skriver:

  Hej Andrea! Min bästavän fyller snart 18 år och jag vill verkligen ge henne något personligt eller betydelsefullt men har svårt att komma på något.. har du något tips som ändå är i en rimlig prisklass?

 4. Emma skriver:

  Hej Andrea! Min bästa vän fyller 18 år snart och behöver tips på presenter. Vill ge henne något personligt och betydelsefullt men som ändå håller sig inom en rimlig prisklass! Du är alltid så kreativ så tänkte att du säkert har något bra tips, kram!

 5. Siri skriver:

  Kul video!!

 6. Mia skriver:

  Jag och min pojkvän ska till Stockholm under påsken och jag undrar om du har några tips på bra hotell?

 7. Bella skriver:

  Älskar jeansen, galet snygga!

 8. Johanna skriver:

  Hur mycket kostar väskan? 🤘🏼

 9. Amanda skriver:

  Hur var silvershampoot? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd