Allmänt

Vår balkong!

Äntligen har jag och Anton tagit tag i projekt balkong! Vi flyttade ju in i slutet av Oktober så att ta tag i balkongen då var inte på vår prioriteringslista i och med att vi hade så mycket annat att lägga tid och pengar på. Men nu börjar vi ju närma oss slutet av April så nu var det verkligen dags! Vi har kollat runt lite på Mio och Ikea men inte hittat något som skulle passa vår balkong utifrån vad vi hade för vision och behov. Vi ville att man ska kunna sitta fyra och att man ska kunna äta där. Kollade in den här vloggen av Elin Skoglund och såg då loungemöblerna ovan och klickade hem dom direkt, tyckte att dom borde passa in lika bra på vår balkong som på hennes och det gjorde dom ju! Möblerna köpte vi på Furniturebox! Serien/gruppen heter Tobago. Vi fick med två stolar men monterade bara den ena, vi kommer nog ha en nättare stol eller pall som fjärde sittplats då det blir för trångt annars! 🙂

Jag känner mig inte riktigt klar än, skulle vilja köpa en till växthängare, en stor ljuslykta att ha på golvet osv. Mysa till det ännu mer helt enkelt! Men vi är ju väldigt nöjda med tanke på att vår balkong har varit en soptipp senaste halvåret. Den gamla diskbänken från köket har liksom stått på balkongen sen vi tog bort den. Det var SÅ skönt att åka till tippen med allt.

Stol + dyna från Furniturebox // Svart kudde från Ikea // Grå filt från Lagerhaus

Lampslinga från Lagerhaus!


Linneduk från H&M Home // Plastmatta från Ikea

Kuddar från Ikea // Grön filt från Lagerhaus

Krukor + hållare från Lagerhaus // Fejkväxter från Ikea

Allt från H&M Home!

Och såhär såg det ut när solen precis gått ner bakom trädtopparna! Älskar att vi har kvällsol, känns så mysigt. Längtar något enormt efter att sitta ute på kvällarna med lite musik och en filt lindad runt sig. Funderar starkt på att köpa en infravärmare och sätta upp ovanför fönstret, så man kan sitta på balkonger mer än några få kvällar i Juli haha!

Vad tycker ni? Jag och Anton är supernöjda!

14 svar till “Vår balkong!

 1. Oooooh 😍Superfint!

 2. Anonym skriver:

  otroligt mysigt!!!

 3. Ida skriver:

  Såååå avundsjuk!! Sååå satans snyggt!!

 4. Anna skriver:

  Det ser verkligen jättefint ut Andrea! 🙂

 5. Aina skriver:

  Hur har du fått smileys till din blogg? 🙂

 6. Anonym skriver:

  Fint ❤

 7. Tyra skriver:

  Om ni har råd är typ en infravärmare det bästa som finns. Verkligen en sån sak som bara föhöjer allt för då vill man sitta kvar även när det blivit kallt

 8. Matilda skriver:

  Men wow vad fint ni fått till det! Det ser verkligen så mysigt ut! <3

 9. Asså gud vad fint ni fått det!! Verkligen drömmigt 😍 Så man vill ha det, kul att ni blev nöjda😊

 10. moa skriver:

  Saknar dina vloggar!! 🙂

 11. Matilda Klack skriver:

  😍😍😍

 12. Julia skriver:

  Älskar infravärme. Vi har det på vår balkong och det förlänger säsongen någon månad åt båda hållen

 13. Siri skriver:

  Så himla mysigt!

 14. Louise skriver:

  Hej!
  Jag undrar vad det är för mått på möblerna? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd