Allmänt

För Alice ska ta studenten!!

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Igår var det dags för Alice’s studentskiva. ALLTSÅ NYP MIG I ARMEN!! Hur fort går tiden egentligen? Känns verkligen inte som att det kan ha gått två år sedan det var jag som stod i hennes skor.. Min lilla plutt håller på att bli stor. Tänk, när Nora om 9 år har sin studentmottagning kanske jag är mamma!! Så sjukt haha. I alla fall, bad Mathilda knäppa lite snabba mobilbilder på min outfit, kände mig väldigt fin igår nämligen! 🙂

Jumpsuit – LÄNK // Klackskor (bekväma!!) – LÄNK // Skinnjacka – Chiquelle // Väska – LÄNK 


Innan skivan satte jag och Mathilda oss på en av våra favoritrestauranger; Un Poco som ligger på Karlavägen 28 på Östermalm här i Stockholm. Till förrätt åt jag en burrata som var maaagisk, är ostoman som min farmor brukar kalla det haha!


Till huvudrätt åt vi båda två deras tryffelrisotto, älskar att dom har så mycket med tryffel på menyn. På tal om mat, jag har i hela mitt liv (eller okej nej, sen jag var 17 typ) trott att jag gillar söta viner. I really fucking don’t!! Varför har jag inbillat mig det? Jag beställde ett glas torrt vin och Mathilda sött, det torra var verkligen så mycket godare enligt mig. Det var i alla fall väldigt trevligt på skivan, gillade att det inte var för stökigt och att alla skötte sig. Alice var verkligen sååå fin också <3 <3


Blev så nöjd med mitt smink igår! Mitt halsband är slutsålt men ni hittar ett nästan identiskt  HÄR!

Läppstift – Mac Viva Glam II
Ögonskugga – Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance
Contour kit – Kat Von D Shade & Light
Brun utan sol – LÄNK
Mascara – LÄNK

11 svar till “För Alice ska ta studenten!!

 1. Sofia skriver:

  Hej Andrea!
  Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om fler snygga jumpsuits? Gärna lite festliga och ljusa 🙂

 2. Anna skriver:

  Hallå bästa Andrea! Försöker hitta fina örhängen som man kan ha till vardags. Finns ju verkligen så mycket fint men det mesta känns så ”mycket”. Har du några tips på enkla men ändå ”wow” örhängen (i guld)? 😀

  Så fin du var på bilderna <3

 3. Matilda skriver:

  Men gud så snygg!!

 4. Chanapha skriver:

  Vad SNYGG du är <3

 5. Bella skriver:

  Älskar jumpsuiten, så snygg!
  http://nouw.com/bellss

 6. Maja skriver:

  Hej Andrea!! Vilken storlek har du på jumpsuit? 🙂

 7. Sara Sundgren skriver:

  Åh vilken fin outfit!

 8. Linn skriver:

  Åh vad kul ju,förresten vad fin sminkning du gjorde!

 9. Sofie skriver:

  Älskar hur jag alltid kastar mig på länken när någon skriver ”bekväma klackar”, haha men detta är ju ett seriöst problem :’)

 10. Malin skriver:

  Storlek i byxdressen?!?!?! snälla svara, akut! 😀

  1. Medium! Borde tagit small! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd